>Има сериозен риск новото лице на предаването – Златимир Йочев,

...
>Има сериозен риск новото лице на предаването – Златимир Йочев,
Коментари Харесай

Рокади в bTV: Златимир Йочев обръща гръб на телевизията

 >
Има сериозен риск новото лице на предаването – Златимир Йочев, да напусне, с цел да стартира работа в Нова телевизия. Там към този момент се реалокира половинката му Марина Цекова.

Златимир Йочев изчезна от ефира на Би Ти Ви единствено ден откакто от Нова тв оповестиха, че жена му Марина Цекова става водеща на съботно-неделния утринен блок " Събуди се " на мястото на Мартина Ганчева. Колежката на Йочев – Биляна Гавазова, изясни в ефир, че той сякаш е в отмора.

" По изключение до мен не е Златимир Йочев, тъй като е време и за малко отмора понякога, по този начин да се каже, заслужена за него ", са точните думи, които тя сподели рано сутринта в петък.

И въпреки че водещият се върна на работа в понеделник, когато пък Биляна не беше на работа, по-недоверчиви фенове съществено се усъмниха в нейното пояснение на петъчното му неявяване. Известно е, че Йочев излезе за пръв път в ефира на Би Ти Ви през март. И децата могат да сметнат, че той е прекарал там единствено 3 месеца и е меко казано необичайно да се приказва за отмора, още повече заслужена, след толкоз къс интервал от време.

Малко преди новият водещ да влезе в студиото на " Тази заран ", контракт с Би Ти Ви подписа неговата половинка Марина Цекова, която преди този момент работеше в Нова. Беше оповестено, че тя ще чете късните вечерни вести. Първият й ефир трябваше да е в края на декември предходната година.

Точно тогава обаче Антон Хекимян стана началник на мястото на уволнения Венелин Петков и Марина по този начин и не се появи пред камерите. Тя пое новините много след Нова година. От малкия екран бързо й уредиха няколко изявленията и корица на дамско списание, с цел да я създадат известна. Но тези дни стана ясно, че все пак тя напуща, с цел да се върне в Нова.

От предходната събота Марина е лице на " Събуди се ". Говори се, че е въпрос на време мъжът й да я последва, единствено че в друго предаване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР