Има само едно нещо, което може да ни мотивира да

...
Има само едно нещо, което може да ни мотивира да
Коментари Харесай

Няма такова нещо като `Имам достатъчно обувки`: Перфектните обувки са тези, които все още нямам

Има единствено едно нещо, което може да ни стимулира да чакаме с неспокойствие разгръщането на есенно-зимния сезон и това са ОБУВКИТЕ!

Чували сте израза “Няма такова нещо като ‘’Имам задоволително обувки’’, нали? Това е напълно годна максима, защото всяка от нас има голям брой разнообразни лица, на които е значимо да даде шир за изложение посредством визиите, които сортира. Винаги се нуждаем от най-малко един комфортен чифт за парка, един прелестен изискан чифт за офиса и още един секси чифт за вечерите, в които имаме потребност да разпуснем.

Топлите дни към този момент осезаемо започнаха да се редуват със студени такива, а в този момент е съвършеното време, с цел да подготвите дрешника си за идния сезон. Ние пък потърсихме нашите другари от Deichmann, които ни дадоха скъпи препоръки по отношение на трендовете за сезон есен-зима 2022.



В фешън отношение идните месеци ще ни провокират от една страна да заложим на спокойствието и комфорта, само че от друга да продължим да се радваме на завършения навън и да се любуваме оптимално на дребните моменти от живота. При обувките този блян се показва в стилове, които са по едно и също време съвременни и комфортни. Тази година модерно ще бъдат изчистените силуети, само че надградени с чувството за повече женственост. Добрата вест е, че обичаните ни грубовати и дебели подметки остават на мода, само че този сезон са с по-фин контур.



Ботите Челси са съвършени, с цел да се справите елегантно с капризите на есенното време, което няма по какъв начин да ви изненада, в случай че сте готови с чифт от тях. С новите си боти можете да прескачате локвите със жанр, а още по-примамливото е, че те отиват на всичко. Тази година модерно ще бъдат челсита с двуцветна визия с елементи.



Ботушите с връзки в жанр Combat могат сполучливо да дадат воля на бунтарката във вас. Те са съвършени както за дънки, по този начин и за супер модерните кожени клинове, които тази година още веднъж са настоящи. Те са с солидни подметки, извънредно комфортни са и в това време демонстрират, че имате самочувствие и знаете по какъв начин да го покажете.



Ето че пристигна ред и на обичаните ни зимни ботуши, а в Deichmann можете да откриете многообразие от модели, които сигурно ще отговорят на вашите потребности. Те са топли, комфортни и доста изискан. Сред техните оферти можете да намерите Бохо ботуши, ботуши с връзки до коляното и обичаните ни чизми. За леденостудените дни пък можете да заложите на модели с необятен шафт за елементарно обуване, както и на кокетните пухкави ботуши, които носят симпатичното име Puffy Boots.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР