Има съгласие за приемане на бюджета, заявиха заедно Бойко Борисов,

...
Има съгласие за приемане на бюджета, заявиха заедно Бойко Борисов,
Коментари Харесай

Борисов, Петков и Иванов: Има съгласие за приемане на бюджета

Има единодушие за приемане на бюджета, обявиха дружно Бойко Борисов, Кирил Петков и Христо Иванов в коридорите на Народното събрание. Компромисът, който направихме, с цел да има държавно управление, успокоява обществото, изясни Борисов. Във всички случаи ще се случват по-добри неща за хората, увери той. Според Бойко Борисов, в случай че не бъде признат импортираният от финансовия министър Асен Василев бюджет, държавното управление пада.

Кирил Петков от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ беше безапелационен, че ще одобряват бюджета. Приоритет са Шенген, еврозоната, правосъдната промяна, постигнахме общи резултати и в този момент ще влезем в залата, с цел да ги подкрепим, сподели още той.

Борисов съобщи, че ГЕРБ не могат да правят отстъпка от мандатността на кметовете. По думите му същинската цел да се търси конституционно болшинство, е правосъдната промяна.

Според Кирил Петков 24 май е от дребното празници, които сплотяват всички. Той уточни, че няма българин, който не се радва на този ден.

Христо Иванов от „ Продължаваме промяната – Демократична България “ уточни, че съдружно съглашение ще бъде подписано, само че към момента се съгласуват текстове. Той благодари и на Движение за права и свободи, тъй като са открити национални цели, към които да се обединят с ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР