Има риск от несъставяне на правителство. Вие дойдохте с една

...
Има риск от несъставяне на правителство. Вие дойдохте с една
Коментари Харесай

Радев към Мустафа Карадайъ: Вие дойдохте с една таблица и предрекохте, че ще постигнем същия резултат, оказахте се прав

Има риск от несъставяне на държавно управление. Вие дойдохте с една таблица и предрекохте, че ще реализираме същия резултат, оказахте се прав. Още тогава вие призовавахте за нов взор върху политическия взор и търсене на нови подходи за сформиране на болшинство.

С тези думи се обърна президентът Радев към лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, съобщи кореспондент на " Фокус " .

Той също по този начин поздрави Карадайъ по случай празника Рамазан Байрян.

" Заложихте нуждата да се търси разговор, разсъдък и компромис в политическия развой. Като партия с богат парламентарен опит каква е вашата оценка и по какъв начин може да се сформира държавно управление. Предизвикателствата са огромни. Имаме значими задания - сформиране на постоянно държавно управление с необятна поддръжка най-рано и значимите закони, от които зависи бъдещето на страната. Ще се веселя, в случай че имаме държавно управление по най-бързия метод. Има риск и от несъставяне. Ако вървим по общоприетата процедура с връчването на мандатите, ще се стигне до неустойчивост в страната ", добави Радев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР