Има разследване на качеството на пътищата и проверките ще продължат.

...
Има разследване на качеството на пътищата и проверките ще продължат.
Коментари Харесай

Демерджиев: Имало е бит служител на строителна фирма, сигнализирал за нередности с качеството на пътищата

" Има следствие на качеството на пътищата и инспекциите ще продължат. Трябва да има подготвеност да се вземе проба от всяко място. Установява се, че липсва материал или е фалшив. Обясненията за обезценка са нелепи. " Това сподели пред БНР вътрешният министър Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година. По-рано за тенденциозни инспекции заяви някогашният началник на АПИ Стефан Чайков.

" В понеделник ще ми рапортуват всички досъдебни производства по пътищата, сподели Демерджиев. Ясно е обаче, че тук-там са вложени по-малко материали. Където има закононарушения, ще предадем данните на прокуратурата ", сподели той.

Имало обичай чиновник на строителна компания, алармирал за нередности.

" Натискът на мигрантите е повишен с 40 на 100 за година. Натискът е в цяла Европа, доста тежко е в Италия напрмер. Европейска комисия ще оказва помощ за план за застраховане на границата. Имаме обещания за обезпечаване на коли и летателни апарати. Целият престъпен контингент се ориентира към каналджийството, тъй като наказванията у нас са извънредно ниски. Вече работим взаимно с Турция и Австрия. В Турция бяха арестувани 116 души по наш сигнал. Тази мрежа работи на територията на цяла Европа ", добави Демерджиев.

Вече има сигнали за пазаруване на гласове и ние се приготвяме да следим най-вече корпоративния избор. В цялата страна има рискови секции, сподели Демерджиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР