Има размразяване на преговорите с . Очаквам днес да се

...
Има размразяване на преговорите с . Очаквам днес да се
Коментари Харесай

Акад. Денков: Виждаме опит да бъде бламирано съставянето на правителство

Има топене на договарянията с. Очаквам през днешния ден да се забележим с Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова и да уточним кои са значимите ограничения. След това ще има и публична среща. Това разяснява номинираният на министър-председател от " - " акад. в коридорите на Народното събрание. 

По думите му би трябвало да продължи разискването по отношение на персоналния състав на предстоящ кабинет и дали би трябвало да включва партийни фигури. И добави, че не е елементарно да се откри финансов министър, който може да свърши работа. 

Относно предлагането на СГП прокуратурата да изиска имунитета на Бойко Борисов, акад. Денков уточни: Когато на някой му изискат имунитета би трябвало да реши дали да го даде или не. Ако на мен ми го изискат ще го дам без да се замисля. 

Прокуратурата не би трябвало да се употребява като бухалка. Това, което виждаме е активизиране на прокурататурата. За няколко дни свърши повече работа, в сравнение с за няколко години. Държавата би трябвало да бъде ръководена и то от народни представители, които имат болшинство. Когато двете огромни политически сили споделиха, че са подготвени да създадат държавно управление видяхме какво се случи. Това, което е значимо прокуратурата и правосъдната власт да си свършат работата. Работата на правосъдата система е тези, които са отговорни да бъдат наказани, разяснява още акад. Денков. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР