Има р на Паметника на Съветската армия и Областната управа

...
Има р на Паметника на Съветската армия и Областната управа
Коментари Харесай

Оградата на МОЧА пази от падащи плочи и мобилизира електорат, според Фандъкова

" Има р на Паметника на Съветската войска и Областната администрация през днешния ден , която има за цел да защищава жителите от падащи плочи. На последващо място е осъществяването на решението. Това, че п олитическите водачи намират опция да активизират своите симпатизанти , сигурно е част от предизборната акция за месните избори ", съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова , представена от БГНЕС.

От думите й стана ясно, че тя е провела среща с министъра на провела среща в вътрешния министър Калин Стоянов за защитата на паметника, прочут измежду софиянци като МОЧА (Мемориал на окупационната алена армия), както и на, по отношение на вчерашната. След против бранителите на мемориала предходната седмица, в този момент била поддържана непрекъсната съгласуваност и сигурността е била обезпечена.

Йорданка Фандъкова сподели още, че новият столичен кмет след изборите наесен би трябвало да продължи смяната и развиването на града. " Градът се трансформира единствено с работа, ясна визия и поддръжка от СОС. ГЕРБ ще излъчи своя претендент през септември ", уточни също тя.
 Манолова вика Борисов, Петков и Иванов да пазят гражданския мир пред МОЧА
Манолова вика Борисов, Петков и Иванов да пазят гражданския мир пред МОЧА

Левицата подготвена да съобщи защитата на паметника в ръцете на министъра

Фандъкова участва през днешния ден на действия по замяна на старите контейнери за боклук в регион " Младост " с контейнери от новата автоматизирана система за превозване на боклуци. " Много по-чиста е тази система и щадяща околна среда ", похвали тя нововъведението. Кметът на София изясни, че контейнерите ще се отварят с крайник, с цел да не си цапат ръцете хората.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР