Има почти пълен консенсус в партията, че ще приемем коалиционното

...
Има почти пълен консенсус в партията, че ще приемем коалиционното
Коментари Харесай

До края на деня ще е ясно дали Борислав Сандов ще е номинацията за министър на екологията

Има съвсем цялостен консенсус в партията, че ще приемем съдружното съглашение. До края на деня ще бъде ясно дали Борислав Сандов ще бъде министър на екологията и вицепремиер като кандидатура на " Зелено придвижване ", сподели пред БНР Владислав Панев, съпредседател в оставка на групировката, която е част от " Демократична България ". Панев изрази вяра, че до края на тази седмица ще има ново държавно управление.

Заради опасенията от " феодализация и парцелизация " е изцяло разумно да има представител на друга групировка от съдружното болшинство за всяко министерство, който да не се бърка в ежедневната работа, само че да има взор и да е сигурен, че целта за нулева корупция се съблюдава, разясни Панев.

Електронното ръководство ще повлияе върху броя на чиновниците в администрацията, само че то не е единственият фактор, счита Владислав Панев. Както е известно все още това министерство ще бъде обещано на " Демократична България ". " Администрацията е раздута. Населението понижава с рекордни за света темпове, а администрацията се усилва ", заключи той.

Докъде стигнаха договарянията по съдружното съглашение и номинациите на министри вижте
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР