Има няколко точки, които всеки шофьор, особено жена, трябва да

...
Има няколко точки, които всеки шофьор, особено жена, трябва да
Коментари Харесай

Нещата, които всяка жена трябва да знае за колите

Има няколко точки, които всеки водач, изключително жена, би трябвало да знае за колата си. Защо жена? Защото нормално ние сме тези, които пътуваме с най-голяма отговорност в нашите ръце. Например майка, която пътува с децата си или даже със съучениците на децата си.

Ето за какво е доста значимо да познаваме колата си и постоянно да имаме поради верните ограничения за сигурност, с цел да я проверим, преди да тръгнем, без значение дали е единствено на няколко пресечки.
За какво служат черните точици по периферията на прозорците на колите и рейсовете?
Не, не са единствено за декорация. Вероятно не сте се замисляли доста за дребните черни точки по краищата на прозорците на коли и рейсове...
Прочети повече
1. Мерки за сигурност

Мерките за сигурност обгръщат както интериора, по този начин и екстериора на вашия автомобил. Например, че вашите спирачни светлини, мигачи и габарити работят добре и не са счупени. Много е значимо да ги ревизирате преди да тръгнете на пътешестване, а при положение на интериора на транспортното средство потреблението на защитни колани е от значително значение. И лидерът, и пасажерите би трябвало да ги употребяват, а при положение на транспорт на деца, те в никакъв случай не би трябвало да се качват на пътническата седалка и в случай че е належащо, би трябвало да употребяват специфична седалка.

2. Проверете равнищата

Кой равнища? Какво съставляват равнищата? Това се отнася до течностите във вашия автомобил, като моторно масло, трансмисионно масло, спирачна течност, течност за нагревател и течност за измиване на предното стъкло. Всички те имат най-малко и най-много и става въпрос за инспекция дали са в тези граници.

3. Налягането в гумата
ТРИК, с който да почистим снега от колата за 1 минута
Съществува един трик, с помощта на който водачите съумяват да почистят автомобила си от снега тъкмо за една минута. Най-важно е, че...
Прочети повече
Сега прегледът им е по-лесен. Обикновено можете да намерите стикер на вратата на водача с индикации за налягането на въздуха за всяка от вашите гуми. Трябва да ги преглеждате най-малко един път на две седмици, защото това е времето, в което можете да забележите измененията.

4. Инструментите

Като най-малко би трябвало да носите аварийна гума, крик и ключове за промяната. Важно е от време на време да проверявате дали гумата е в положително положение и дали вашите принадлежности са подготвени.

5. Научете се да сменяте гума

Изглежда доста мъчно, само че в реалност не е толкоз мъчно. Трябва да можете да сменяте гума, като следвате инструкциите в управлението на вашата кола или стикера, който се предлага на някои транспортни средства до инструментите. Не забравяйте, че аварийна гума се употребява с цел да ви помогне да стигнете до оторизиран сервиз, с цел да можете там да ревизирате развалената си гума и тя да бъде поправена. Те /резервните гуми/ не са предопределени да бъдат непрекъснат сурогат.
Какво да вършиме, в случай че гумата е спукана?
Опитните водачи не могат да се уплашат от такава дреболия, само че какво ще стане, в случай че сте млад водач и не знаете дали имате помпа, крик в...
Прочети повече
Може да наподобява прекалено много и може да си помислите, че всичко това може да бъде решено от автосервиза, намиращ се близо до вас. Но като ревизирате добре колата си, преди да тръгнете на каквото и да е пътешестване, ще се почувствате по-сигурни. Разбира се, можете да ревизирате всичко това в оторизиран сервиз, само че какво ще стане, в случай че спукате гума по средата на пътя?

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР