Има няколко политически решения, които Борисов анонсира и след по-малко

...
Има няколко политически решения, които Борисов анонсира и след по-малко
Коментари Харесай

Цветанов: Борисов се превърна в удобен човек, не определя правилата на играта

Има няколко политически решения, които Борисов анонсира и след по-малко от два часа, застава на радикално противоположна позиция. Това значи, че е има друго влияние върху него и той не дефинира разпоредбите на играта. Борисов се трансформира в комфортен човек за анонс на избрани хрумвания, тъй като управлява най-голямата парламентарна група в българския парламент. Това сподели пред  TV1 и TV+ ръководителят на " Републиканци за България " Цветан Цветанов. 

Той посочи, че Борисов не залага на хора от ГЕРБ, които са изграждали и работили за одобряването на партията - Цветанов: В момента Борисов не дефинира разпоредбите на играта. Хората от ГЕРБ по страната не са удовлетворени от това, което прави Борисов с държавното управление на проф. Габровски.

" Те са унижени, тъй като постоянно се употребяват, с цел да се реализира висок резултат в даден регион, само че по-късно Борисов не съгласува дейности с тях. Появява се един Мартин Захариев, който беше в кабинета на Пламен Орешарски и Меглена Плугчиева от Национална движение „Симеон Втори". Видяхме единствено преди няколко дни Митрофанова със Сакскобургготски ", акцентира той.

По думите му Шенген е тематиката, която би трябвало да бъде народен приоритет, би трябвало да дискутираме проблемите с нашите сътрудници, а не да излизаме с изострен звук, тъй като знаем, че с изключение на техническите критерии се залагат и други - политически. 

Той изрази мнение, че на Румен Радев му харесва да е водещата фигура в политиката на страната, с което на процедура се подкопават устоите на Конституцията. И добави, че Народно събрание ще блокира кабинета " Габровски ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР