Има няколко двойки зодии, които макар и да не си

...
Има няколко двойки зодии, които макар и да не си
Коментари Харесай

6 двойки зодии, които са като огън и вода, но имат невероятна връзка

Има няколко двойки зодии, които въпреки и да не си пасват на пръв взор, съумяват да основат забележителна връзка.

Астрологията може да бъде потребна за разбирането на връзките сред хората, също и за комбинирането на противоположностите.

Когато привличането завладее хората, сходните възгледи за бъдещето или пристрастеностите престават да имат значение. Можем да мечтаем за сходен на нас, само че да се влюбим в човек, който е тайнственост и предизвикателство за нас.

Такива връзки, на пръв взор несравними, могат да бъдат открити в астрологията.

Има комбинации от зодиакални знаци, които макар че са противоположни, имат невероятна връзка.

6 двойки зодии, които са като огън и вода, само че имат специфична връзка

Въпреки че можем да мечтаем за блян, от време на време се свързваме с сътрудници, изцяло разнообразни от нашето въображение.

Овен и Везни

Тези два знака са като пословичните вода и огън. Напълно разнообразни, само че все пак имат късмет за благополучен живот един с различен.

Овенът е упорит и подготвен да работи неотложно и несъмнено не е елементарен сътрудник.

Везните, въпреки това, са фини, съпричастни, обичащи мира и хармонията.

Противно на външния тип, тази стремглава композиция може да работи, тъй като там, където разликите свършват, стартират приликите. Такава двойка може да чака вълнуващо и радостно време дружно.

Телец и Скорпион

Въпреки че двата знака наподобяват сходни, те не са. Телецът не обича измененията, спокоен е и заобикаля прочувствените съмнения.

Скорпионът не се опасява от гражданска война, той е тайнствен и не се оправя елементарно с него, изпитва мощни страсти.

Въпреки това и двата знака могат да се допълват идеално. Телецът е занаятчия на постоянството, до момента в който Скорпионът употребява разсъдък и пристрастеност, с цел да сбъдва фантазии.

Комбинацията от двете настройки може да се окаже огромна движеща мощ за основаване на добър взаимен живот.

Близнаци и Стрелец

Това е още една композиция, която на пръв взор не си подхожда. Стрелецът е интроверт, който обича да се движи против течението и да нарушава моделите.

Близнаците са екстроверти, витални и общителни, които ненавиждат скуката. Стрелецът е податлив да има държание, което е мъчно да се изясни, което може да се хареса на Близнаците, които обичат да бъдат интелектуално подтиквани.

Въпреки че тези знаци може да спорят, те ще се схващат добре.

Рак и Козирог

И двете зодии имат разнообразни характери и се стремят към триумф по собствен метод, само че могат да се учат един от различен.

Ракът може да бъде доста сензитивен и придирчив, постоянно сложен за схващане. Уравновесеният Козирог не обича изненадите, не обича измененията и е доста толерантен.

И двата знака могат да развият сходни възгледи за връзката и фамилията. Те са отдадени на колегата си и вземат решение проблемите с помощта на ефикасната връзка и способността за компромис.

Лъв и Водолей

Темпераментният Лъв обича да е център на вниманието и да държи всичко под надзор, до момента в който Водолеят е неговата диаметралност. Той е като вълк единак, който ненавижда да бъде следен, което провокира конфликти със зодия Лъв.

Подобна композиция, въпреки и рискована, има своите преимущества. Ориентираният към деяние Лъв може да поддържа Водолея в постигането на житейските цели.

Водолей, който е интелектуален вид, може да се нуждае от приятел, който да го остави да се успокои.

Дева и Риби

Това е превъзходен образец за това по какъв начин противоположностите се притеглят. Девата е склонна да бъде спокойна и резервирана, до момента в който Рибите са цялостни с несъгласия.

Въпреки това, обратно на външния тип, те могат съвършено да се допълват.

Упоритата Дева може да поддържа Рибите в реализирането на фантазиите им.

На собствен ред обичащите заниманията Риби ще прибавят цвят към живота на Девите, ще ги предизвикват да показват възприятията си и да излизат измежду хората.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР