Има някои системни партии във вътрешнополитически план, които са приели

...
Има някои системни партии във вътрешнополитически план, които са приели
Коментари Харесай

Цветанов: БСП ще намерят елегантния начин да влязат в българския парламент

Има някои систематични партии във вътрешнополитически проект, които са приели националпопулистки метод и не вземат участие интензивно в това, за което са определени в националния парламент. Това сподели при откриването на осмата политическа академия на Жени ГЕРБ заместител ръководителят на партията Цветан Цветанов. Той посочи, че това е Българска социалистическа партия.

Според него опозицията има своята мощ и може да бъде чута, когато взе участие в българския парламент. " В петъчния ден, който постоянно се възприема като денят на опозицията, с цел да може тя да задава своите въпроси към изпълнителната власт, ние виждаме, че няма заостреност от тяхна страна, тъй като депутатите от Българска социалистическа партия просто не вървят на работа ", сподели Цветанов и добави, че по този начин ръководещите имат опция да презентират това което е направено, а там където има проблеми министрите да споделят какви са стъпките за тяхното премахване.

,,Дали Българска социалистическа партия ще се върнат в Народното събрание? Ако гледаме единствено решението на Нинова - не. Но в случай че се вгледаме в натиска, под който са подложени, считам, че Българска социалистическа партия ще намерят елегантния метод да влязат в българския парламент. По отношение на ЦИК желая да вметна, че от шестимата претендента на Българска социалистическа партия има единствено един, който и в този момент участва в Комисията. Останалите петима са напълно нови лица. Излезе, че теорията, че с новите си претенденти за ЦИК Нинова разчиства сметки с вътрешната си съпротива е факт``, разяснява още Цветанов.

Пред публицисти Цветанов уточни, че подводните камъни, които чака в предизборната конкуренция, са популизмът, неистините, които могат да бъдат тиражирани в общественото пространство, предпазването от подправените вести и дезинформацията. Той уточни, че ГЕРБ непрекъснато се срещат с хората, коментират своите политики и търсят противоположната връзка.

,,Посещението на Столтенберг беше явен знак за терзанията, които имат страните-членки на НАТО във връзка с наличието на Русия в Черноморския район. Затова и България е част от НАТО, с цел да бъде обезпечена националната ни сигурност``, добави заместник-председателят на ГЕРБ.

Смятаме, че дамите са част от авангарда на политическа партия ГЕРБ и когато се приказва по сериозните тематики в другите браншове, постоянно дамите могат да дадат нужните насоки и корекции.

При откриването на академията ръководителят на Жени ГЕРБ Ева Соколова напомни, че това е осмата национална академия за структурата, само че на районно равнище са се състояли над 50 академии.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР