Има нещо много хубаво и много изнервящо в приготвянето на

...
Има нещо много хубаво и много изнервящо в приготвянето на
Коментари Харесай

Бъди спокойна, всичко важно е в багажа!

Има нещо доста хубаво и доста изнервящо в приготвянето на багаж за отмора. Особено когато една майка би трябвало да оправи багаж на две деца, един мъж, на себе си и да не не помни кучето.

Нужно е да прецениш, да предвидиш като ясновидка всички обстановки, в които може вероятно да изпадне вашето семейство, без да си прекомерно апокалиптична, само че и без да се заблуждаваш, че ще мине всичко като в реклама на морски курорт.

 iStock/Getty Images

Спокойно, всяка ednа от нас е изпадала в такова състояние и по тази причина толкоз почитаме оправянето на багаж по лист.

Веднъж направен, този лист можеш да ползваш години наред, за всяка една лятна отмора, уикенд пътешестване и зимна почивка.

Ето какво постоянно би трябвало да участва в багажа:
Обувки и джапанки Бельо Хигиенни такъми Тениски Панталони Дънки пуловер/лека връхна дреха Бански Хавлии Лекарства
От целия лист в действителност наложителни са единствено медикаментите. На всеки му се е случвало да се разболее, когато е на отмора. В този миг нормално няма аптека наоколо и тази неприятна преживелица е на път да скапе цялата почивка. За да не разваляш почивката си, в действителност е добре да помислиш още вкъщи за медикаменти, а в случай че пък не ти се мисли, да се довериш на подбора на маг. фармацевта от онлайн аптека B ENU и новата им . Те са създали два комплекта с медикаменти за лятото и.

 BENU

В единия комплект има селекция артикули, с които да решиш най-често срещаните детски положения - “много огромна рана имам, мамо, ето тука тази алената точка, дай ми лепенка ”, общоприетите стомашни вируси и ухапвания от инсекти, както и решение за преодоляване на висока температура, която нормално се явява в 3 през нощта без предизвестие.

В другия комплект “Спокойно лято ” продуктите са съобразени със положенията за възрастни - болкоуспокояващи, капсули срещу диария, таблетки при алергии, както и температуропонижаващи таблетки.

 BENU

За всички тези, които към този момент са на отмора и не са съумели да сложат в багажа подобен комплект, могат да намерят аптечки BENU, аптечки за първа помощ в някои къмпинги, избавителни постове и заведения на българското Черноморие и в Природен парк Витоша.   > >

И за край, дано преговорим още веднъж листата с багаж за почивката:
Комплект и от селекция Спокойствие в онлайн Бански Други 
Екипът на Edna.bg ви пожелава безаварийно лято!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР