Има музиканти, които може и да имат много парчета, но

...
Има музиканти, които може и да имат много парчета, но
Коментари Харесай

Защо Daddy Yankee спира с музиката

Има музиканти, които може и да имат доста части, само че са задоволително единствено едно или две, с цел да станат известни и да бъдат разпознавани от генерации наред.
 Daddy Yankee и тайната на сполучливата му кариера
Daddy Yankee? Музикална икона? Да бе

Отговорът идва от самия рапър

Daddy Yankee е тъкмо подобен образец. Регетонът на пуерториканецът звучи в ушите на доста хора и до през днешния ден, само че се оказва, че повече няма да чуваме нищо от него. Или най-малко такава е поръчката.

Рамон Луис Аяла Родригес, както е истинското му име, е решил да се откаже от музиката, с цел да се отдаде на вярата. Идеята на Daddy Yankee е освен да спре с музиката, само че и да се откаже от театралното си име и да се подвизава единствено с същинското си.

Той прави това, с цел да може да се отдаде на християнството по този начин, както счита, че е редно. Ето за какво последният му концерт La Meta се състоя в родината му Пуерто Рико, където Daddy Yankee се сбогува с публиката.

По време на концерта изпълнителят на  " Despacito " е съобщил, че не се срами от обстоятелството, че носи вярата в себе си. Плановете си за отдръпване от сцената Daddy Yankee направи още през 2022 година, когато пусна албума Legendaddy, написа CBSNews.com. Сега към този момент е ясно, че държи съществено на желанията си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР