Има момичета, които като ги погледне човек, си мисли, че

...
Има момичета, които като ги погледне човек, си мисли, че
Коментари Харесай

Няма срамна работа! Марешка - готова на завой в кариерата

Има девойки, които като ги огледа човек, си мисли, че в никакъв случай не са виждали що е то същински труд. Сещате се - тези девойки, които получават това, което желаят, от своите мъже или татковци. 

Е, Марешка може и да наподобява като такова момиче, само че не е. И в действителност е прекомерно надалеч от тези девойки. Нещо повече - тя е подготвена да стане водач на ТИР.

Виж още: Бившата възлюбена на Меди отново сподели кубиците 

Поводът за това бяха поредност от сторита, които плеймейтката и риалити звезда разгласява в профила си в Instagram, до момента в който шофираше по автомагистрала Тракия. Първо се снима по какъв начин пее обичана ария, след това качи и някои размишления за живота, а най-после попита почитателите си дали би ѝ отивало да стане камионджийка.

" Хора, които мрънкат, че няма работа... Винаги има работа! Те просто не желаят да работят. Запомнете думите ми ", написа тя, а ние мощно се надяваме тези текстове да не ги е писала в придвижване. 

Виж още: Девствената Елвира със смели проекти за бъдещето! С кого остана близка след " Ергенът "?

Иначе, до момента в който е карала, Марешка си е мислила за смисъла на живота (буквално) - за силата на успеха, за компликациите, за успехите, страховете. " Не ме е боязън да умра, боязън ме е да пребивавам без да съм живяла ", мъдра е тя.

Изображение: https://www.instagram.com/mareshka.quinn/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР