Има моменти когато хората в дълготрайни връзки имат нужда от

...
Има моменти когато хората в дълготрайни връзки имат нужда от
Коментари Харесай

Четири неща, които помагат когато сме в дълготрайна връзка

Има моменти когато хората в дълготрайни връзки имат потребност от съвет и помощ, с цел да вървят нещата добре. В тази публикация ще разгледаме четири потвърдени неща, които могат да трансформират нещата за вас: 
1. И двамата във връзката би трябвало да правят работата.
Израстваме в свят, който ни споделя, че в случай че сме с точния човек, любовта, привличането и сексът ще бъдат лесни. Но до момента в който холивудските сантиментални комедии и нашите излъчвания в обществените медии са цялостни с тези облици, терапевтите за връзка и секс виждат това, което другите не вършат.
Виждат двойките, които се борят с построяването на връзка. Двойките, които усещат, че нещо липсва, тъй като не вършат секс. Двойките, които са спрели да се гледат с обич. Няма нищо неприятно във връзка, която се усеща малко мрачна - тя просто се нуждае от подтик. След като това бъде прието, инжектирането на малко живот във връзката ви не би трябвало да бъде толкоз мъчно.
2. Работата върху връзката ви може да бъде занимателна.
След като сте на борда и проявявате проактивност във връзката си, можете да се захванете да вършиме неща, които я вдъхват на драго сърце. Няколко неща, които да опитате, включват припомняне на занимателни мемоари, изненадване между тях с вечерни срещи и опитване на нещо ново в спалнята. Ако търсите съответно способи за свързване на по-дълбоко равнище, „ 36-те въпроса “ са отличен запас. Въз основа на проучвателен опит, 36-те въпроса са основани, с цел да основат връзка и вероятно даже обич сред изцяло непознати. Въпросите варират от елементарни до уязвими и включват неща като: " Искате ли да бъдете известни? По какъв метод? " Или " Ако трябваше да умреш довечера без опция да общуваш с никого, какво би съжалявал най-вече, че не си споделил на някого? Защо още не си го споделил? "
3. Помага да се познават любовните езици на другия.
Що се отнася до поддържането на дълготрайна връзка жива, обръщането към петте любовни езика може да бъде значима част от уравнението.
 5 знака, че дамата има връзка с мъж, който постоянно се вдетинява 5 знака, че дамата има връзка с мъж, който постоянно се вдетинява
Жените неведнъж се изнервят, когато чуят от някого, че един мъж в никакъв случай не пораства задоволително. Не е по никакъв начин прелестно дамата да се грижи...
Създадени от доктор Гари Чапман, петте любовни езика показват другите способи, по които хората изпитват и демонстрират обич. Обикновено всеки има един желан метод за изложение на обич и не постоянно е еднакъв език и за двамата в една двойка. Поради разликите в желаните от вас любовни езици могат да зародят компликации в общуването, което да докара до по-малко щастлива връзка. Разбирането на вашия личен любовен език и този на колегата ви е като да разкриете директен път към по-добра връзка и затова повече обич и фамилиарност във връзката ви.
Петте разнообразни езика са:
Утвърдителни думи: Получаването на похвали или чуването на някой да ви споделя, че ви обича е най-хубавият метод да изпитате любовта.
Действия за обслужване: Когато някой направи нещо за вас, да вземем за пример изхвърли боклука или почисти банята, вие се чувствате обичани.
Получаване на дарове: Замислените дарове в действителност ви демонстрират, че се грижите и обичате от колегата си.
 5 неща, които НИКОГА да не споделяш с половинката си 5 неща, които НИКОГА да не споделяш с половинката си
Разбира се, че за една връзка е значимо сътрудниците да са почтени един към различен. Лъжите са неприятна основа, която е причина една връзка д...
Качествено време: Чувствате се най-обичани, когато сътрудникът ви поставя старания да прекарва време с вас и да ви отделя тяхното неразделено внимание.
Физическо допиране: Прегръдката, гушкането в леглото или просто поглаждането по ръката ви е пожеланият метод да ви се покаже обич.
4. Привличането и желанието могат да бъдат събудени още веднъж.
Не се фокусирайте единствено върху физическата страна на привличането и секса. Въпреки че, може да сте били привлечени от колегата си поради метода, по който наподобяват, привличането постоянно е многопластово и зависи от доста разнообразни неща. За някои става въпрос за метода, по който сътрудникът им звучи, когато се смеят, за други става въпрос за метода, по който миришат, шегите, които описват, или метода, по който ги обсипват с внимание. Като се фокусирате върху нещата, които преди сте намирали за привлекателни, може доста добре да започнете да усещате още веднъж това привличане към обичания човек. Това също е превъзходен метод да излезете от негативна серпантина, където всичко, което можете да видите, са досадни качества на колегата ви. Друг път са нужни по-силни ограничения, с цел да изпитате още веднъж това сластно възприятие с колегата си. Връзките се нуждаят от вашето внимание и сила, с цел да останат занимателни и пълноценни. След като получат това, привличането и връзката на ранните дни могат да се преживеят, не от самото начало (има единствено толкоз часове дневно!), Но задоволително, с цел да бъдете щастливи и удовлетворени.
И в този момент, откакто знаете за четирите метода за поддържане на дълготрайна връзка жива, направете записка в календара си с кой ще започнете и се придържайте към нея.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР