Има много възможности за сътрудничество между Хасково и Индия. Това

...
Има много възможности за сътрудничество между Хасково и Индия. Това
Коментари Харесай

Боливуд иска да снима филм в Хасково

Има доста благоприятни условия за съдействие сред Хасково и Индия. Това съобщи Пуджа Капур, дипломат на Индия в България при срещата си с кмета Добри Беливанов.

„ Не се опасявайте от размера на Индия, има доста неща, които да вършим дружно “, уточни Капур. По думите <210> Хасково би могъл да си сътрудничи със междинни и дребни индийски предприятия. Предстои разбор на концепциите за съдействие, като има вид в Града на Богородица да се снимат индийски филми. Боливуд към този момент има сходни планове, осъществени в Испания и Австрия. „ Надявам се идващият индийски филм да е сниман в Хасково “, сподели още посланикът. Тя акцентира че има вид за образование на български фрагменти в туризма в Индия, която се слави като една от страните в Азия, предлагаща най-хубави туристически услуги.

Беливанов благодари за проявения интерес към Хасково и показа опциите на района за съдействие с Индия. Той сподели, че в Хасково към този момент са били представители на Боливуд, с цел да се срещнат на място с изискванията за възможни фотоси на филм. Има интерес и към постройката на недостроения Хирургически блок.

Председателят на Балкано-индийска бизнес асоциация Красимир Ангелов показа, че има концепция за построяването на Логистичен център в региона на Хасково, откъдето индийските артикули и услуги могат да навлязат в Европа. За построяването на този център ще се разчита на помощ от Индия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР