Има много въпроси към прокуратурата, и в частност към Илиана

...
Има много въпроси към прокуратурата, и в частност към Илиана
Коментари Харесай

Николай Стайков: Кирилова не се яви в НС, защото се страхува да отговори в какви връзки е била с Петьо Еврото и Пеевски

Има доста въпроси към прокуратурата, и в частност към Илиана Кирилова. Аз виждам едно втърдяване на прокуратурата, след изказвания на Кирилова, че от Антикорупционния фронт разпространяваме манипулирани записи. А тяхната достоверност до момента не е оспорвана от други прокурори.

Така изясни отхвърли на прокурор Илиана Кирилова да се яви на чуване пред краткотрайната парламентарна комисия по случая „ Нотариуса “ членът на Антикорупционната комисия Николай Стайков в студиото на Би Ти Ви.

По думите му той има визия кои са тези въпроси, които би трябвало да й бъдат заложен, поради които тя не е пожела да отиде на чуването в Народно събрание.

Има няколко съществени въпроси, на които би трябвало да се търсят отговори. Първият е по какъв начин се подсигурява, че един редови прокурор ще проверява всичките си началници, които изтичат по свидетелски показания на водено от тях дело.

Вторият – същият прокурор образува дело, внася обвинявания против собствен сътрудник, тъй като е почнал да проверява Петьо Еврото.

И последният – да се обясни в какви връзки е била прокурор Кирилова и с Петров, и с Делян Пеевски, които си бяха сътрудници това.

В прокуратурата виждаме в този момент по какъв начин се замотават и се завършват безшумно каузи, трансформират се свидетелски показания и се санкционират прокурори, които са свързани по някакъв метод с Петьо Еврота. Затова не съм оптимист, че ще бъде осветлен абсурда към Нотариуса. (…) Освен това считам, че Петьо Еврото е жив и здрав, и да му помахаме, въпреки и с огромно оскърбление, разяснява обстановката Николай Стайков.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР