Има много причини човек или организация да иска да се

...
Има много причини човек или организация да иска да се
Коментари Харесай

Как да станете успешен търговец? 7 съвета от Бил Липшуц

Има доста аргументи човек или организация да желае да се занимава с Forex търговия. Когато множеството хора приказват за търговия на валутния пазар, те приказват за търговия с задгранична валута като спекулативна инвестиция, сходна на вложението на фондовия пазар. Това може да бъде печелившо, тъй като валутите непрекъснато се обменят на разнообразни курсове. За някои това е много сложна задача, най-много поради нереалистичните упования, които имат. Това се случва, тъй като търговците чакат, че доста бързо и внезапно ще забогатеят. Това рядко е печеливша тактика. По-скоро би трябвало да се концентрират върху главните валутни двойки, поради положителната дневна волантилност, както и тесни спредове. Динамичната има две валутни котировки Bid и ASK.

Как да станете сполучлив форекс трейдър?

Успехът във форекс търговията зависи от доста неща. От първия ден няма по какъв начин да станете богати, само че в случай че следвате препоръките и тактиките на потвърдени имена в този отрасъл, имате късмет за триумф. Всяка стъпка, която те са създали може да ви донесе потребна информация или умения, което да прилагате по-късно за вашата персонална тактика.

Ако към този момент сте решили да се занимавате с форекс търговия, най-добре да прочетете препоръките, които дава Бил Липшуц, който е в Топ 10 на най-хубавите в тази активност. Образованието на Lipschutz  несъмнено способства за триумфа му на валутния пазар. Но и инвестицията от 12 000 $ в акции като съумява да завоюва 250 000 единствено за няколко месеца и всичко това поради положителните му бизнес знания за фондовата борса. След това губи всичко, което е спечелил и се насочва към форекс търговия. След това съумява да направи 300 милиона $ единствено за година.

Ето неговите препоръки:

●     Разбиране на пазара

Инвеститорите би трябвало да се съсредоточат върху положителното схващане на пазара, без значение дали търгуват въз основа на механически разбор или фундаментален разбор. Много търговци не го вършат желая да се концентрира върху основите, споделя той, само че е от решаващо значение да се разбере най-малко главната функционалност на фундаменталния разбор, защото обезпечава логиката и причина за.

●     Обърнете внимание на съотношението риск-възнаграждение

Инвеститорите би трябвало да извърнат внимание на съотношението риск/възнаграждение, споделя той. Те би трябвало да се преглеждат позиции, където евентуалната облага е най-малко три пъти сумата, която рискуват при търговията. За краткосрочни покупко-продажби, Lipschutz търси 3-към 1 кратно нагоре към надолу. За по-сложни покупко-продажби когато вложителите рискуват забележителен капитал, той споделя, че съотношението би трябвало да бъде по-близо до 5 към 1 като най-малко.

●     Обърнете внимание на детайлите

Lipschutz акцентира смисъла на структурирането на всяка търговия, с цел да се максимизира възможностите за триумф. Дори в случай че вложителите имат вероятност за облага, елементарно могат да изгубят пари, в случай че не схванат вярно детайлностите. Трябва да структурирате търговията си по метод, който усилва вашата вероятността, вашият напредък и понижава вашата негативна страна.

●     Работете крепко

Съоснователят на Hathersage Capital споделя, че най-хубавите търговци са високо интелигентни и готови да вложат каквото е належащо, с цел да бъдат успешни. Просто гениалността не е задоволителна, с цел да постигнете триумф във валутната търговия.

●     Бъдете изцяло фокусирани

Lipschutz изяснява, че един в действителност би трябвало да бъде изцяло фокусиран и участващи в търговията. Парите не би трябвало да са единствената причина. Повечето от топ търговците имат детско въодушевление от играта, без значение дали става дума за психическите детайли на игра, техническите такива.

●     Опциите не са подобаващи като застрахователна лавица

Lipschutz споделя, че потреблението на варианти като застрахователна лавица евентуално не е уместно за професионалния търговец. Може да е уместно на пазара браншове, в които няма доста ликвидност.

●     Почувствайте болката от загубите

Най-добрите търговци усещат болката от загубата и в никакъв случай не са вцепенени от нея, тъй като в случай че те са, играта свърши за тях, изяснява ветеранът на валутния пазар. Липшуц изяснява, че сега, в който вложителите изтръпнат от загуба, те стартират да залагат.

Заключение

Lipschutz е добър образец за това по какъв начин решителността може да се изплати, когато пристигна момента за търговия. Ако следвате препоръките, които дава той имате късмет за сполучливи покупко-продажби. Все отново не би трябвало да се не помни, че във форекс търговията с ливъридж принадлежности има висок риск от загуба на вложенията, по тази причина най-добре започнете търгуването без риск с демо вид и по-късно продължете с действителни средства. Има няколко преимущества при форекс търговията и това са, че работното ви място може да бъде на всички места, да разполагате с времето си и да определяте къде и по кое време да работите, да започнете с дребен капитал, само че да постигнете положителни облаги, както и да сте наясно какъв брой тъкмо може да загубите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР