Има много нови идеи, годни за бизнес, които са важни

...
Има много нови идеи, годни за бизнес, които са важни
Коментари Харесай

Броени дни остават до Sofia Startup Expo 2018

Има доста нови хрумвания, годни за бизнес, които са значими за хората. Те са и във високотехнологичния бранш, който към този момент ражда новата софтуерна гражданска война, само че и в най-различни други сфери на стопанската система. Решихме да създадем Sofia Startup Expo 2018 и да съберем всички на едно място, тъй като връзката посред им може да донесе изгоди както за тези, които имат положителни хрумвания и търсят финансиране, по този начин и за тези, които търсят умните места да вложат пари. Това сподели ръководителят на плана SSE Димитрина Христева, която анонсира идното ревю на Startup Europe Week Sofia, част от Европейската седмица на бизнесмените.

Sofia Startup Expo 2018 е първото в България ревю за започващи новаторски компании. То ще отвори порти на 13 – 14 март 2018 година в зала „ Джон Атанасов “ в „ София Тех Парк “ и ще събере под един покрив цялата стартъп екосистема, нужна за започване и поддържане на започващ новаторски бизнес. Събитието включва двудневно ревю и еднодневна конференция на тематика „ Перспективи пред стартъпите в България “.

„ Вече и в България стана съвременно да се приказва за стартъпи, да се вършат стартъпи, да се подкрепят стартъпи, даже страната им обърна внимание. Но те имат потребност от експозиция и поддръжка, с цел да излязат на пазара и да тръгнат напред. Затова вършим експо - ревю на хрумвания, на финансови принадлежности и на ноу-хау “, сподели Димитрина Христева.

По думите й всички, които дойдат на 13 -14 март в зала „ Джон Атанасов “, София Тех Парк, ще завоюват - едни ще завоюват хрумвания за бизнес, други ще завоюват финансиране, само че всички ще завоюват забавни контакти и познание от по-опитните. „ Искаме повече иноватори и нови бизнесмени да се включат, без значение от бранша, в който започват, тъй като всяка нова концепция, която задоволява избрана нужда в обществото, може не просто да промени пазар, а да сътвори нов пазар. Затова създадохме разнообразни стратегии за присъединяване – някои на напълно алегорични цени, други – изцяло безвъзмездни, с цел да дадем късмет на всички основатели и създателите да се показват на ревюто “, акцентира Христева. Заявки за присъединяване чакаме до 10 март.

Билети за конференцията можете да намерите на този линк.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР