Има много неща, които са жалки в историята, че някой

...
Има много неща, които са жалки в историята, че някой
Коментари Харесай

Шефът на БАБХ: Мястото на Жандармерията е на Капитан Андреево

Има доста неща, които са жалки в историята, че някой в миналото е позволил безобразието на турската граница да се случи. Мястото на Жандармерията е навръх Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ". Това съобщи пред bTV шефът на Българската организация по сигурност на храните (БАБХ) проф. Христо Даскалов.

Той е назначил 32 души чиновници на БАБХ разтоварването на стоката и следенето и на турската граница. Граничните пунктове не са място за отмора, а са място, където свършва една страна и стартира друга. На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево " не би трябвало да има инцидентни лица, а би трябвало да има хора от Гранична полиция, Митниците и БАБХ, посочи проф. Христо Даскалов.

Евролаб в никакъв случай не е лишавана от активността си по оператор на товарите, уточни той.

Нашата активност не е вътрешно решение: " по този начин ми се работи през днешния ден, по този начин ще работя ", а е доста ясно написана работата на инспекторите и на всички други чиновници на БАБХ, добави проф. Христо Даскалов.

Проф. Даскалов продължава да е с защита, което не е негово решение. Не е уютно две млади момчета от Жандармерията да ме следват на всички места и щом по този начин са решили, по този начин би трябвало да е, посочи шефът на БАБХ. Предупрежденията към него са били през януари месец, само че очевидно към този момент решили да го отбягват. До ден-днешен не сме се поддали на провокации, увери проф. Христо Даскалов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР