Има мнение, че хората се отнасят с теб точно по

...
Има мнение, че хората се отнасят с теб точно по
Коментари Харесай

10 неща, които тровят живота ви

Има мнение, че хората се отнасят с теб тъкмо по метода, по който им разрешаваш, и това значително е правилно. Съставихме лист с неща, които не трябва да позволявате на другите да вършат. Това ще направи живота ви по-добър.

  • Срамувате се от външния си тип или желания.

Трябва да отбележим, че става въпрос за код за обличане или обноски: би трябвало да спазвате разпоредбите. Но в случай че някой се изкаже негативно за вашите облекла, форма или избор на брачен партньор / брачна половинка, апелирам, не започвайте да се оправдавате. Ти не си отговорен за нищо и не дължиш нищо на никого. Не забравяйте, че любопитните хора евентуално нямат нищо забавно, което се случва в личния им живот.

  • Принудени сте да избирате сред кариерата и персоналния си живот.

Уви, това се случва доста постоянно, както на работа, по този начин и вкъщи. Но няма закон, който да изисква да изоставите фамилията си в интерес на работа или назад. Следователно не е нужно да се поддавате на натиска от работата или фамилията си и да посвещавате цялото си време единствено на едно. Съобщаването на вашите потребности на двете страни и положителното ръководство на времето ще ви оказват помощ да превъзхождате работата си и да намирате време за обичаните си хора, както и за занимания и занимания.

  • Всичко на света е решено вместо вас.

Възможно е вашите майка и баща в действителност да познават този живот по-добре от вас, даже в случай че самият вие към този момент сте родител. Но това не им дава правото да наложат своя избор на вас, колкото и положително да наподобява. Това е вашият живот. Вие ще понесете последствията от своите решения, тъй че имате право да ги вземете. В последна сметка е по-добре да бъдете благополучен, въпреки и не изключително прочут дизайнер, в сравнение с богат юрист, който не може да излезе от депресията.

  • Връзки, които ви вършат нещастни.

Някой един път се пошегува: “Винаги плачеш поради връзката си? С кого се срещаш: с човек или с лук? ” Не ви призоваваме неотложно да се разделите, в случай че сътрудникът ви ви разстрои. Но в случай че животът ви без този човек е по-лесен, в сравнение с с него, би трябвало да се замислите за какво към момента сте дружно.

  • Постоянна машинация.

Не подценявайте систематичните неистини от родственици, другари или брачен партньор. Ако решите да поддържате връзка без доверие, кажете на другата страна, че знаете всичко, без да премисляте. Смяната на този човек не е ваша грижа, можете да предоставите единствено поддръжка. Но знайте, че в случай че някой в действителност ви обича и почита, няма да ви излъже.

  • Принуда към интимни връзки, даже и от вашия брачен партньор.

Вашето тяло принадлежи единствено на вас и „ съпружеските права “ не значат, че можете да бъдете употребявани, без да се преценявате с вашите стремежи и благоденствие. Адекватен брачен партньор или сътрудник ще съчувства на вашия отвод. В случая, когато се случи противоположното и ви обвинят в нарцисизъм, имате сериозна причина да преосмислите връзките си.

  • Неуважение по време на работа.

За страдание доста хора са принудени да толерират пренебрежение от страна на шеф или сътрудници. Ако изпаднете в сходна обстановка, тогава се запитайте дали тази работа ви е нужна задоволително мощно, с цел да търпите всекидневно оскърбление. Не се колебайте да се борите за правата си и не се опасявайте да отговорите грациозно, само че твърдо, в случай че сте унизени.

© dvo/depositphotos.com

  • Физическо и прочувствено принуждение.

Няма опрощение за тези, които систематично ви удрят или унижават. Вашата сигурност е от най-голямо значение и не трябва да бъдете с човек, който непрекъснато заплашва вашето физическо и психическо здраве и даже живота ви. Имате цялостното право да прекратите всички контакти с насилника и да ги докладвате.

  • Постоянен надзор.

Ако някой управлява всяко ваше придвижване, било то родители, другари или сътрудник, това не значи, че просто му пука доста. Всеки има потребност от персонално пространство, а връзките са невъзможни без взаимно доверие. Ако обстановката бъде оставена на случайността, тя може да се трансформира в същинска робия.

  • Упреци за „ несъвършенство “.

Съвършенството е мит. Вярно е, че облиците на „ идеалното дете “, „ същински мъж “ или „ момиче от фантазиите “ са в съзнанието на съвсем всички, само че това не дава право на никого да се кара на околните си, че е пропуснал знака. Не се поддавайте на тези, които упорстват да измененията прическата или да упражнявате. Промените ви не подсигуряват, че ще ви обичат повече. Не е нужно да заслужавате обич и всевъзможни условия единствено ще станат по-абсурдни с течение на времето. Въпреки това, в случай че някой е откровено угрижен за вашето здраве или благоденствие, слушайте препоръките му.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР