Има мъже, които третират половинките си като кралици, и такива,

...
Има мъже, които третират половинките си като кралици, и такива,
Коментари Харесай

Кои мъже ще ви носят на ръце и кои не харесват глезотиите

Има мъже, които третират половинките си като кралици, и такива, които считат глезенето на обичаните им за лиготии. Господата от някои зодиакални знаци са по-склонни да угаждат на обичаните си, до момента в който други не усещат нуждата да вършат каквото и да било, с цел да засвидетелстват любовта си. И не тъй като не ги обичат, а тъй като не мислят, че тя заслужава да й се угажда кой знае какъв брой.
Прочетете още
Вижте кои мъже ще ви носят на ръце и кои са безапелационни, че в една връзка няма място за галене.

Рак

Мъжът Рак обича да глези сътрудниците си и да им дава всичко, което желаят. Те са пристрастени към необятните усмивки и целувки, които ще получат в подмяна. Независимо от това, което желаете, сътрудникът ви Рак несъмнено ще ги извърши.

Козирог

Те наподобяват съществени, само че са с меки души. Мъжете от тази зодия ще ви почитат и ще ви дадат всички първокласни неща, които заслужавате в живота. Това е методът им да покажат отдадеността си към вас.

Лъв

Той обича да получава внимание и му харесва някой да се грижи за него, само че бъдете сигурни, че той ще се отнася с вас по същия метод. Очаквайте доста дарове и първокласни вечери. Лъвът знае какво би трябвало на обичаната му, с цел да бъде щастлива.

Телец

Той обича да глези партньорката си, само че неговият жанр е малко по-различен. Вместо първокласни дарове и еротични разтривки, той ще показва любовта си, показвайки се като необикновено подкрепящ, грижлив и виновен.

Риби

Мъжете от тази зодия може да създадат немислимото, с цел да накарат момичето си да се усеща особено. Те не претупват нещата, когато става дума за романтика. Очаквайте букети, в които обаче всяко цвете ще има своето обръщение, фантастични срещи, закуска в леглото и неочаквани ваканции. Мъжът Риби без значение какъв брой е ангажиран, той постоянно ще бъде там с обич и милувки. Той е великолепно гальовен и по едно и също време с това буен в леглото.

Дева

Мъжете от този знак няма да създадат нищо показно, с цел да покажат какъв брой сте специфични за тях, само че техните дребни жестове приказват доста. Вие сте тяхната принцеса и ще го разберете по това по какъв начин отварят вратите за вас, дърпат стола ви или ви изненадва със сладки знаци и послания, които демонстрират, че мислят за вас. Те са доста сладки.

Скорпион

Господата от тази зодия са пламенни, крайни и доста буйни. Въпреки че може да сте тяхната кралица, най-добре е да не очаквате да ви глезят от самото начало. Той няма да ви глези с огромни и фантастични жестове, само че ще ви уважава като богиня в леглото. Там той демонстрира обожанието си към вас и своите усеща.

Везни

Всички знаем, че Везните постоянно се пробват да угодят на всички по допустимо найдобрия метод. Господата от тази зодия мъчно отхвърлят, само че все пак няма да угодят на всяка ваша волност. Те ще се грижат за вас с цялата обич, само че не постоянно ще става на вашето.

Водолей

 За мъжете от тази зодия е по-важно да се свържете надълбоко и същински, в сравнение с да ви зариват с дарове. На тях това им се коства незадълбочено. Водолеят желае и двамата сътрудници да положат идентични старания в връзките и за него е значимо да сте с него поради възприятията си, а не поради даровете, с които ви затрупва.

Стрелец

Той обича да се забавлява, да се радва на завършения и на занимателни срещи и дарове понякога. Мъжете от тази зодия желаят да имат мощна и красива връзка, само че не желаят да се усещат като бавачки на половинките си.

Близнаци

Не би трябвало да очаквате да се държи с вас като с принцеса. Той ще държи ръцете ви и ще ви обича щедро, само че да ви глези не е негова буря. Мъжът от тази зодия счита, че в случай че непрекъснато ви прави дарове или ви изненадва прелестно с него, ще ви доскучае.

Овен

Мъжът от този знак желае да има сантиментални връзки, в който нито един от двамата сътрудници не господства. Глезенето с дарове е нещо, което той ще прави за вас, само че задоволително рядко, с цел да не трансформира връзката ви в прекомерно материална.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР