Има ли в България лекарство срещу Ковид-19? Лекуването е правилен протокол,

...
Има ли в България лекарство срещу Ковид-19?
Лекуването е правилен протокол,
Коментари Харесай

Д-р Чавдар Ботев: В България има лекарство 100% ефективно ср...

Има ли в България лекарство против Ковид-19?

" Лекуването е верен протокол, а не едно лекарство. В България всеки търси лекарство знамение. Такова нещо няма ", разяснява хематологът доктор Чавдар Ботев в студиото на BulgariaONAIR.

По думите му " proning " позата би трябвало да се прави във всички отделения и понижава смъртността в 64% от случаите.

" На множеството места не се прави, а повода за това е, че изисква много огромни старания от личния състав. Ще ви кажа и каква зодия е това заболяване. То е зодия рак, тъй като би трябвало да правиш всичко назад на логиката на лекаря ", изясни доктор Ботев.

" В България сега идва ерата на инхибиторите. Това е " Merk " лекарството с 50% успеваемост. Но ние в България имаме лекарство, което има 100% успеваемост в досегашните клинични изследвания. То е записано като хранителна добавка. Казва се " Аретимик съпорт " и " Аретимик рескю ", и е утвърдено в Европа за лекуване на Ковид-19. Минало е Фаза 2 и е траяло към този момент като лекарство под името " Симетър ". В Индия се строи голям цех за това нещо, в Съединени американски щати също. В Малта се построи цех и се пусна в употреба на 16 ноември. Ние имаме лекарство ", съобщи лекарят.

Според него то би трябвало да се вземе в подтекста на протокола във всички етапи на Ковид-19.

" Ние го дадохме на хора, които са в болнична конюнктура. Дадохме го на петима пациенти, които отиваха към интубация и петимата излязоха ", разясни доктор Ботев и добави, че лекарството е напълно на биологична основа.

" Едната от съставките - куркума, не се резорбира въобще. Другата съставна част е тамян, който има необикновено мощни антивирусни свойства и третата съставна част е артемизин и витамин С ", сподели още хематологът.

" Аз съм подготвен да оказа помощ с всичко, което мога и знам. Надявам се в този момент като професор да ме чуят ", акцентира доктор Ботев.

" По последни проучвания не е хубаво да се дава парацетамол като смъкваме температурата ", разясни той.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР