Има ли скандалният Инцидент Рендълшам ядрена връзка …?През десетилетията е

...
Има ли скандалният Инцидент Рендълшам ядрена връзка …?През десетилетията е
Коментари Харесай

Има ли скандалният Инцидент Рендълшам ядрена връзка?

Има ли скандалният Инцидент Рендълшам нуклеарна връзка …?През десетилетията е имало няколко огромни случая с НЛО, свързани с военни бази, само че малко на брой са толкоз добре документирани и необятно обсъждани, колкото скандалният случай Рендълшам (Rendlesham incident), във Англия (HiddenTruth.site).

 Какво са правили „ посетителите “ в базата?
Какво са правили „ посетителите “ в базата?Един документален филм обаче – „ НЛО и нуклеарни оръжия: Разкритата загадка връзка “, е възприел малко по-различен метод към мистерията. Той се концентрира върху връзката сред появяването на аномалните обекти, очевидците по това време и обстоятелството, че базата е била „ дом “ на нуклеарни оръжия.Има няколко основни очевидци, в това число подполковник Чарлз Халт, който постоянно е приказвал за това, което е видял там, и операторите на радари Айк Баркър и Джим Кери, които оповестяват, че най-малко един тайнствен обект е прелетял над базата.Странностите стартират на 26 декември 1980 година, когато американски военнослужещи, ситуирани в базата RAF Woodbridge, стават очевидци на незнаен обект, спускащ се в гората.При следствието, когато се доближават, те виждат светещ железен предмет, който като че ли се движи през дърветата. Когато се връщат на идващия ден, намират три триъгълни отпечатъка в земята на същото място.
Четете още: К. Мелън: Получих видеата на „ Тик-так “ от чиновник на Пентагона (видео)На 28 декември, обектът се появява за повторно, което кара заместник-командира въз основата – подполковник Чарлз Халт, и група военнослужещи да навлязат в гората, с цел да проверяват.Халт споделя: “Нашият екип за сигурност наблюдаваше светлина, която приличаше на огромно око, алено на цвят, движещо се през дърветата. След няколко минути, от този обект стартира да капе нещо, което приличаше на разтопен метал.Малко по-късно той се счупи на няколко по-малки, бели обекта, които отлетяха във всички направления. ”Според очевидци, един от теза обекти съумял да измине „ 120 благи за по-малко от 8 секунди “ и е посочил видимо невъзможни равнища на маневреност в небето.От необикновен интерес за продуцента на документални филми и откривателя на НЛО – Робърт Хейстингс, е фактът, че наподобява обектите показали мощен интерес към нуклеарния боеприпас въз основата.Има още няколко други случая с НЛО, включващи нуклеарно въоръжени военни бази в Съединени американски щати.Може ли някой от различен свят да се пробва да съобщи обръщение на човечеството по отношение на възможна нуклеарна война?Търсенето на отговори продължава …
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР