Има ли право депутатът от "Продължаваме промяната" Христо Петров да

...
Има ли право депутатът от "Продължаваме промяната" Христо Петров да
Коментари Харесай

Неприличен жест в парламента.. Може, ако се казваш Ицо Хазарта

Има ли право депутатът от "Продължаваме смяната " Христо Петров да демонстрира междинен пръст в Народното събрание

Според журналиста Иван Бакалов тъкмо това се чака от него, тъй като кореспондира с бунтарското му държание. За разлика от генералния шеф на Българска национална телевизия и професионалния политик.

Ето какво споделя Иван Бакалов в обществените мрежи:

"Директор на Българска национална телевизия да демонстрира междинен пръст, боен министър, професионален политик да демонстрира междинен пръст, е друго от това Ицо Хазарта да демонстрира междинен пръст. Точно това се чака от него, по тази причина гласоподавателите му са го избрали в Народното събрание ".

Припомняме, че на пленарно съвещание тази седмица Христо Петров - Хазарта сподели непристоен жест, което провокира реакция от шефката на групата на ГЕРБ Десислава Атанасова и наложено наказване "забележка ".

„ Извинявам се на хората, които са се почувствали по някакъв метод оскърбени. Сравнително рядко взимам думата тук, тъй като считам, че времето на българския парламент е скъпо. Що се отнася до хората, към които съм посочил този жест - мисля че, това е най-малкото, което може да бъде показано”, репликира Ицо Хазарта.

Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР