Има колкото щеш стереотипи за секса, които за известни почти

...
Има колкото щеш стереотипи за секса, които за известни почти
Коментари Харесай

Почти всички правим тези 5 грешки по време на секс

Има колкото щеш стандарти за секса, които за известни съвсем на всички и доста от нас имат вяра на тях. Може би даже вие сте измежду тях. Много от схващанията за секса са неверни. Сега ще ви разсеем някои от най-големите легенди за секса, които пречат да водите естествен и пълностоен съкровен живот. Почти всички от нас позволяват тези неточности в секса и е добре да разберем, че всичко в действителност е един голям мит, на който не би трябвало да отдаваме никакво значение.

Мъжете желаят секс повече от дамите
За благополучие отминаха дните, когато се смяташе, че интимното предпочитание на мъжа е доста по-голямо. Според сексолозите равнището на полово предпочитание и при двата пола е еднообразно. Важен миг при осъзнаването е фантазирането. То е доста потребно за интимните връзки и оказва помощ да осъзнаете какво в действителност желаете и какво съумява да ви развълнува.

Жена, която не усеща наслаждение от секса, е фригидна
Съвременните сексолози към този момент са изоставили концепцията за фригидност. От анатомична позиция всяка жена е способна да изпита наслаждение от самия сексуален акт и да получи оргазъм от него. Ако няма наслаждение, то повода би трябвало да се търси в душeвността на дадения човек и във физиологичните дадености, както и тези на колегата. Въпреки обстоятелството, че всяка трета жена изпитва компликации от друг темперамент при достигането на оргазъм, аноргазмията като некадърност да изпита оргазъм се диагностицира едвам при 3% от дамите. Тя може да се лекува сполучливо.

Винаги би трябвало да вършиме секс, когато мъжът ви го желае. "Той се нуждае, ще го понеса "
Половият акт без предпочитание се осъжда както от логиката на психиката, по този начин и от гинеколозите. Психолозите показват че пробуждането на синдрома на жертвата става точно по този метод - когато една жена редовно е подложена на принуждение и в последна сметка губи надзор над живота си. В същото време личното либидо на дамата изчезва, тъй като не се употребява. Гинеколозите споделят, че по време на сексуален акт без подобаваща възбуденост не се отделя естествено смазване, което е изпълнено с ерозия на шийката на матката. Отделна история е неналичието на схващане на цената на себе си и желанието да "изпълним дълга ". Това е и психически проблем, с който експертите постоянно работят.

Секс игрите са единствено за перверзници
За да разберете дали играчките са на страната на положителното или на злото е задоволително да признаете обстоятелството, че вашата половинка не постоянно е в положение физически да ви задоволи. Секс играчките отдавна не се употребяват единствено от самотници, а внасят многообразие в живота на доста двойки.

Секс лубрикантите са чист маркетинг
Всъщност смазването на самата жена не постоянно е задоволително. Това може да бъде или вродена характерност на дамата или добита. Например по време и след бременност хормоналният декор се трансформира доста и дамата може да изпита сухота в интимната област. Любителите на грубия и дълъг секс знаят, че за бурна вечер е добре да се запасите със смазка. Смазването също така си е просто належащо за аналния секс. В тази област въобще няма естествено такова. Използването на играчки също е значимо и може да е потребно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР