Има жени, срещата с които оставя дълбока следа в живота

...
Има жени, срещата с които оставя дълбока следа в живота
Коментари Харесай

3 женски зодии, които привличат мъжете

Има дами, срещата с които оставя дълбока диря в живота на всеки мъж. Почти е невероятно да ги забравим. Астролозите имат вяра, че виновността е на съзвездието, под което са се родили тези дами.

1. Везни
 10 умения на дамите, с които впечатляват мъжете повече, околкото с външния си тип 10 умения на дамите, с които впечатляват мъжете повече, околкото с външния си тип
Погрешно е да се твърди, че за мъжа най-съществен е външният тип на дамата. Мъжете гледат и други нейни качества и умения, които дамите дор...

Тези дами са страхотни спътници, доста сладки и услужливи. Искам да приказвам с тях още веднъж и още веднъж. Очарованието и обаянието са тяхната съществена характерност, те са очарователни и супер нежни. Външно представителките на този знак са най-често женствени, с красива фигура, те знаят по какъв начин ловко да скрият минусите си. Енергията, позитивността и лекотата са доста привлекателни за мощния пол. Но те са доста лековерни по природа и доста постоянно биват излъгани. 

2. Водолей

Невероятен знак, за който мъжете са подготвени да се бият даже с мечове. Не е елементарно да спечелите такава дама, тъй че постоянно мъжете не стигат до края на тестванията. Точно заради тази причина те съжаляват цялостен ​​живот. Водолеите са комфортни сътрудници, съпричастни, състрадателни и подкрепящи. Взискателността им не позволява инцидентни хора в близкия им кръг, тъй че феновете постоянно остават на разстояние. 

3. Дева
 Клюките са потребни за дамите Клюките са потребни за дамите
Доста постоянно дамите обичат да разискват нещата от живота повече от мъжете. Такава е тяхната природа. Когато две приятелки са излезли и са...

Момичетата, родени под този знак, са много скромни, само че това не им пречи да завладеят сърцата на мъжете. Имат голям сексапил и омагьосване, вътрешен огън, на който всеки желае да се посгрее. Но те са много загадъчни и не се отварят за първия срещнат. Освен това, по природа Девите са много сдържани, срамежливи. Но хубостта и изяществото им компенсират всичко останало. Девите стават идеални съпруги - икономични съпруги, постоянно с внимание към фамилията и децата. Много е хубаво и уютно до такава жена.

Печеленето на някоя от тези три дами не е по никакъв начин лесна задача. Но в случай че човек успее, той в никакъв случай няма да съжалява за избора си. Ако връзката не се получи, такава жена ще остане в паметта му вечно.

В краен случай, ще се наложи да се задоволят със съжителството с дама от друга зодия. Не всеки може да се хареса на дамите от тези 3 зодиакални знака. Те същи имат своите желания, които по никакъв метод не съответстват със стоящия пред тях мъж. Добре е всеки да е наясно с какво разполага и какво може да предложи на дамата пред себе си, а не само да чака нещо от нея.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР