Има жени, притежаващи вътрешен магнетизъм, ненадминат чар, който побърква мъжете.

...
Има жени, притежаващи вътрешен магнетизъм, ненадминат чар, който побърква мъжете.
Коментари Харесай

Фаталните жени на зодиака

Има дами, притежаващи вътрешен магнетизъм, непостижим сексапил, който побърква мъжете. Към тях се причисляват представителките на тези пет зодии. Те разрушават сърца и знаят личната си мощ. Те са същински кралици, притежаващи власт над този свят. Пред вас са петте съдбовни женски зодии:

Везни

Жените Везни вършат усещане на тихи и скромни девойки, само че това е единствено машинация. Цялата тази невзискателност, наивност, лекост е елементарна маска, под която се крие жестока дяволка.

Тя игриво ще ви примами в капан и ще ви накара да изпълнявате всичките й прищявки. Това е доста подла жена, от която не знаете какво да очаквате. Защо по този начин? В арсенала й са ловкост, вътрешен глас, сълзи, ласкателството и операцията – оръжия на същински див звяр, благодарение на които тя реализира задачите си.

Овен

Кипящата сила на Овните ги тласка към импулсивни действия. Нейната обич е огън, след която остава единствено пепелище. Ако тя ви е забелязала, възможностите да се спасите са оскъдни.

Тя прелестно усеща ситуацията и умее да се приспособява: до момента в който си играе с вас, тя ще бъде най-хубавата. Харесвате кучки и истерични особи? Тя ще стане такава.Обожавате нежните дами? Тя е тъкмо такава. Вдъхновяват ви лудите и буйните? Да, това е просто за нея. Жената-Овен може да бъде друга и повярвайте, в случай че изиска, ще й предадете сърцето си вечно.

Телец

Жената-Телец има вродена харизма, мъдрост, мощна сила, развита вътрешен глас и неземна хубост. В тълпата мъже с лекост дефинира евентуалната жертва и не се бави. Около нея има доста обожатели, само че тя избира единствено този, който може да пробуди в нея стратста. На жената-Телец й е необходим единствено един взор, с цел да очарова мъжа и единствено една дума, с цел да й подари той света в краката.

Лъв

Лъвицата е горда жена, кото си търи заслужен сателит. Тя в никакъв случай не поглежда елементарен мъж. До нея би трябвало да има най-малко цар – хубав, самонадеян, целенасочен водач. Тя не играе роля: гордостта, високомерието и царските обноски са й в кръвта. Неповторима линия на Лъвицата е богатият й вътреше свят и женското начало. Тази жена чудесно знае своите качества и ги употребява чудесно.

Скорпион

Скорпионът е жена, която е подвластна на заличаване и прераждане. Тя има неограничена женска мощ и голяма сила. Само с един взор може да провокира неспокойствие, боязън, обич, ненавист, болежка, пристрастеност. Дори мъж Скорпион мъчно би могъл да издържи нейния сексапил. Такава жена елементарно примамва мъжете и ги управлява.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР