От 2 до 13 май в Галерия на открито на

...
От 2 до 13 май в Галерия на открито на
Коментари Харесай

Откриват изложбата Календарни момичета“ по повод 30 години Ивет Фешън“

От 2 до 13 май в Галерия навън на Столична община в градина „ Кристал “, „ Ивет Фешън “ показва изложбата „ Календарни девойки “, във връзка 30-та годишнина на най-известната фешън организация в България. 

Фотоизложбата показва 26 фрагмента от фотосесиите с най-популярните и работещи модели на организацията, селектирани за годишните календари на стилната организация. Календарът съставлява първокласно тематично издание, което се пeчаташе в  лимитиран тираж, а всеки един образец бе с друга идея. Точно 10 години стилната централа представяше този неповторим план, който в този момент има същинска колекционерска стойност. 

Експозицията ще показа оригинали произведения носещи заряда на модата, едно от актуалните и динамични образни изкуства. Художествен съветник и куратор е известния български фотограф Васил Германов, който години наред е осъществил разнообразни планове с българската фешън организация.

В изложбата вземат участие някои от най-успешните модели на организацията - София Маджарова, Деси Савова, Михаела Бориславова, Ваня Билева, Пирина Джупанова, Кристина Милева, Луиза Григорова, Ива Янкулова, Екатерина Куцарева, Мария Руньова, Теодора Ангелова, Петя Милушева, Силвия Димитрова, Християна Димитрова, Нора Шопова, Мария Силвестър, Джия Лазарова, Ванеса Тонова и Павлина Енева. 

Днес лицата на стилната организация работят на шест континента. Навсякъде по света, където има създадена фешън промишленост, името на организацията е добре познато и се конкурира с най-хубавите в стилния бизнес.

Лицата им са украсили над 5000 корици на влиятелни списания, взели участие са в десетки международни и континентални акции, а тези в страната надвишават 4000. Моделите са дефилирали по международните фешън сцени на всички седмици на модата и са разнасяли славата на България.

Освен това са взели участие и в разнообразни благотворителни акции и сполучливи продукции, като са подкрепяли редица дела през годините. Агенцията е люлка и на някои от най-актуалните млади артисти в България, измежду които се подреждат имената на Луиза Григорова, Снежана Макавеева, Саня Борисова, Деси Касабова, Ива Янкулова, Георги Николов, които вземат участие с функции в киното и в театъра. Успешното дългогодишно партньорство на „ Ивет Фешън “ с едни от най-големите фешън организации в света като IMG, Women, Elite, Ford, Why Not, Fashion,  Storm, VNY, Models One, Next е несъмнено самопризнание,  отлична оценка и висок отзив, за равнището, качеството и професионализма на родната агенци, която открива, основава и стартира модели на международно равнище.

Изложбата „ Календарни девойки “ ще бъде открита публично на 2 май (четвъртък) от 17:00ч. в градина „ Кристал “ в наличието на Ивет Григорова и някои от топ-моделите на организацията. Експозицията ще може да бъде прегледана до 13 май. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР