Има излъчен кандидат за премиер. Днес има среща в парламента,

...
Има излъчен кандидат за премиер. Днес има среща в парламента,
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Разчитам, че Николай Денков има план. Подкрепата не се носи на тепсия, тя се търси

Има излъчен претендент за министър председател. Днес има среща в Народното събрание, ще чуем по какъв начин ще бъдат събрани останалите гласове.

Това съобщи Атанас Атанасов от " Демократична България " в ефира на Нова телевизия.

По думите му е било тактическа неточност, че от Политическа партия не са се срещнали с ГЕРБ.

Що се отнася до втория мандат, той съобщи, че шансовите не са доста положителни, само че би трябвало да се опита.

" Разчитам на господин Денков, той е един интелигентен човек, мек и диалогичен. Разчитам, че той има проект. България, с цел да се движи напред, би трябвало да се движи от реформаторските сили, а не от реставраторските ", съобщи той.

Що се отнася до машинното гласоподаване и хартиената бюлетина, то той съобщи, че все едно някой прави подготовка за замяна на изборите. " Около 80% от българите желаят непоклатимост и попречване на политическата рецесия, а не избори. Политиците би трябвало да пренебрегнем някои неща, с цел да може да се сътвори устойчиво държавно управление. В политиката има принцип - поддръжката не се носи на тепсия, тя се търси. Ще обсъдим с сътрудниците взаимно по какъв начин да се подходи по отношение на останалите политически сили ", сподели още той.

" Това, което ме тормози и го споделям като човек с опит, е че усещам, че в тази пленарна зала прехвърчат светкавици, толкоз доста завист се лее от другите страни, а сме изпратени там, с цел да вършим работа. Злобата е тежко контрапродуктивна ", съобщи Атанасов.

Попитан какво ще вършат, в случай че получат третия мандат, той съобщи, че не може да се постави каруцата пред коня и не би трябвало да се отива толкоз напред. " Сега приказваме за втория мандат. Ако получим мандат - ще търсим поддръжка, сподели Атанас Атанасов.

По думите му Движение за права и свободи са имали съществено кадруване в кабинета " Габровски ".

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !       
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР