Има хора, които вярват в магиите и такива, които смятат,

...
Има хора, които вярват в магиите и такива, които смятат,
Коментари Харесай

Как да разберем, че ни е направена магия?

Има хора, които имат вяра в магиите и такива, които считат, че това са цялостни измислици. Вероятно има доза истина и в двете теории, само че през днешния ден ще поговорим за тези, които имат вяра в нечистите мисли и преместването на отрицателна сила.
Ето по какъв начин да разберем, че някои ни е направил магия:
 6 метода да се предпазите от вълшебства и уроки 6 метода да се предпазите от вълшебства и уроки
В днешния актуален живот все по-малко хора имат вяра в поверия, урочасвания и черна магия. Дали тези похвати са изчезнали, или ние сме с...
1. Чувствате непрекъсната отмалялост – в случай че сте дейни и витални персони и всекидневието ви не се е трансформирало с нищо, само че чувствате непрестанна отмалялост и жадност за сън, то може би някой ви лишава от силата по най-неприятния метод. Помислете кой може да ви мисли злото и се откъснете от този човек като спрете всички контакти с него.
2. Имате натрапчиви мисли – в случай че вечер не можете да заспите до късно, тъй като имате натрапчиви мисли, стомахът ви се „ обръща “ в припадък на суматоха и не можете да разберете на какво се дължи това, то може би някой ви е направил магия.
3. Усещате загуба на вкус – това е постоянно срещан знак, че някой ви мисли злото. Храната е източник на сила и сили за организма, а когато апетитът ви се утежни и напълно стартира да липсва, то може би има и нещо друго, което би трябвало да откриете като причина.
4. Постоянно губите движимости – не сте заплеснат човек, само че не можете да намерите съвсем нищо, където и да го оставите. Това е сигурен знак, че някой си „ играе “ с мозъка ви. Внимателно прибирайте по-ценните си движимости и документи или поверете тази задача на някой различен от семейството, тъй че да не загубите нищо прекомерно значимо и скъпо.
 6 метода да предпазите любовта си от зли очи 6 метода да предпазите любовта си от зли очи
Много хора не имат вяра, че неприятните мисли на другите могат да навредят на любовта им и въобще на нещо, обвързвано с персоналния им живот. Има обач...
5. Необяснима несдържаност – в случай че постоянно се ядосвате и карате с околните си, нервничите и не можете да си намерите място от яд, евентуално може да ви е направена магия, която цели да скапе фамилното ви благополучие и уют.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР