Има хора, които ви обичат, но и такива, които с

...
Има хора, които ви обичат, но и такива, които с
Коментари Харесай

Признаците, че срещу вас стои човек, който не ви мисли доброто

Има хора, които ви обичат, само че и такива, които на драго сърце биха се възползвали от вас за лична полза - и да ви наранят. Ето по какъв начин да разпознаете вторите - с цел да се пазите!
Изкривяват истината
Често описват истории, които пречупват през личната си призма. Приемат истината такава, каквато считат, че би трябвало да бъде и обективността не им е присъщо качество. Понякога даже прикриват част от нея, с цел да бъде по-достоверна версията им.
Интригантстват
Присъща линия на неприятния човек е да плете интриги. Създават лична действителност и ви вкарват в измислени спорове. Понякога без никакви аргументи. Просто за наслаждение.
Никога не са отговорни
Не очаквайте от тях да поемат отговорност за грешките си. Винаги ще си намерят опрощение или ще набедят някой различен, на който да трансферират виновността.
Нямат съвест
Тях не ги интересуват другите. На първо място постоянно са те и на тях да им е добре. Готови са да " преминат през трупове ", само че да реализират задачата си. Ако борите с подобен човек за покачване, само че мястото е единствено едно - подгответе се за мръсни номера!
Изкусни манипулатори
Като изкусни лъжци те умеят да манипулират хората към себе си. Винаги мислят няколко хода напред и дейностите им в никакъв случай не са инцидентни. Ще ви създадат комплимент за това какъв брой сте красива през днешния ден, само че не, тъй като в действителност го мислят! Ако не съумеят да ви манипулират, то мигновено ще се превърнете във зложелател номер 1. Всячески ще се опитат да настроят останалите против вас.
Няма да ви оказват помощ в никакъв случай
Колкото и да ви убеждават, че могат да решат проблемите ви - няма да го създадат. По-скоро ще ги задълбочат още. Ако по някакво изключение ви подадат ръка, то имайте едно мислено, с цел да не се окаже, че сте " продали душата си на дявола ".
Свалят маската, с цел да сложат нова
 Коя е най-лошата версия на всяка една зодия Коя е най-лошата версия на всяка една зодия
Овен Суперзлодей. Вие обичате да бъдете воин, само че в никакъв случай не сте страдалец. Винаги става въпрос за обслужване на егото, търсите решения п...
Трудно ще разберете същинска им същина. Те непрекъснато играят роля, когато са с други хора и заобикалят да приказват за себе си.
Те са алчни
Алчността е характерен белег на неприятния човек. Колкото и да му даваш - то в никакъв случай не му е задоволително.
Постоянно те подлагат на критика
Каквото и да направиш, ще е неверно. Помогнали сте им да реализират нещо - отхвърлят или неглижират. Купувате си нова кола - прецакали сте се. Имате ново гадже - открива му стотици дефекти.
 
Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР