Има хиляди причини ГЕРБ да мразят Рашков, той пребори платения

...
Има хиляди причини ГЕРБ да мразят Рашков, той пребори платения
Коментари Харесай

Венко Сабрутев: Записът не пречи да се състави кабинет frognews.bg

" Има хиляди аргументи ГЕРБ да ненавиждат Рашков, той пребори платения избор, осъществяването на ареста на Борисов, той сподели, че се бори с корупцията по високите етажи на властта. Лобите в Политическа партия няма, има разделяне сред законодателна и изпълнителна власт ", акцентира Сабрутев.

Според него няма метод да се спре топлата вода в София, противното са спекулации. " Всеки един направи взаимни отстъпки, с цел да се случи обединението. Политическа партия отдръпна Кирил Петков като министър председател, Демократична България бяха подготвени да не вземат участие с министри. Не сме поставяли условия Има Такъв Народ да няма министри. Те обаче желаеха да отстраним двамата си водачи, все едно ние да определим кой ще води Шоуто на Слави ", уточни депутатът.

Относно меморандума с " Джемкорп " той увери, че България не е поемала задължения и не предстои на неустойки при прекратяването му. " Целта беше да се отклони вниманието от обстоятелството, че ГЕРБ, Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и " Възраждане " желаят да сформират кабинет в този парламент ", означи Сабрутев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР