Има голяма вероятност звездата на Милан Златан Ибрахимович да не

...
Има голяма вероятност звездата на Милан Златан Ибрахимович да не
Коментари Харесай

Ибрахимович е под голям въпрос за мача с Верона

Има огромна възможност звездата на Милан Златан Ибрахимович да не играе в утрешното домакинство против Верона. Това разкри наставникът на “росонерите” Стефано Пиоли, като повода е, че нападателят е болен от грип.

“Верона са в добра форма, като правят прелестна работа този сезон, тъй че ще дойдат на “Сан Сиро” с увереност. Те тичат доста, а за нас беше тежка седмица. В последните два-три дни Ибрахимович и Симон Кяер боледуват от грип и по тази причина се колебая, че ще мога да ги повикам в състава. Раде Крунич пък изпитва мускулни болки, тъй че в лагера ни има няколко казуса. Привлякохме играчи с качества и опит, само че също по този начин и забавни млади гении. Който и да замести Ибрахимович на следващия ден, ще се оправи добре. Също по този начин схемата не е решаваща за успеха. Преобърнахме нещата в последно време, тъй като тимът разбра, че само посредством всеотдайност можем да реализираме победа. Януари беше добър за нас, само че той към този момент е в предишното, а ни предстоят нови значими мачове”, съобщи Пиоли на конференцията си преди дуела.

Pioli: “Kjaer and Ibrahimovic have been struggling with flu for 2-3 days and we don’t know if they’ll be called up. Krunic has some physical issues.” https://t.co/16AcBVmgTM
— Milan Eye (@MilanEye) February 1, 2020 Серия А 22 кръг, неделя 2 февруари  Милан 16:00предстои  Верона
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР