Има един принцип, който е формулиран от Чърчил – демокрацията

...
Има един принцип, който е формулиран от Чърчил – демокрацията
Коментари Харесай

Даниел Митов: Това е „Промяната“! Всички страдат, а наглите управляващи отчитат успехи

Има един принцип, който е дефиниран от Чърчил – демокрацията не е най-хубавата форма на ръководство, само че по-добра не е измислена. Така и ръководството на ГЕРБ може да не е напълно, само че по-добро измислено няма.

Софийският областен съд разгласи карцерът на нашия водач Бойко Борисов за противозаконен. Съдът назовава написаната от бойкорашковото Министерство на вътрешните работи заповед „ несъстоятелна и необразована “ в претекстовете си. Оказва се, че и премиерът-свидетел Кирил Петков няма никакви доказателства, с цел да поддържа изказванията си, в действителност свидетелствайки на Васил Божков.

В нашата страна, откакто победи революцията, новите ръководещи принесоха в жертва на революционния гнет върховенството на правото и правилата на демокрацията. Така е във всяка една гражданска война. Но ние сме десни и консервативни хора.

С какви очи ръководещите излизат пред хората и регистрират триумфи? Единственото нещо, което знаем, са повишаващите се в магазина цени, вървящите нагоре цени на тока и горивата. Бизнесът страда, не е ясно от кое място ще вземаме газ, а приходите не порастват. Това е „ смяната “.

По тематиката със Северна Македония съществува национално единодушие. Това е една от тематиките, по който българският народ се е обединил и по които България има ясно дефиниран дневен ред. И през вчерашния ден в Народното събрание външният министър Генчовска сподели, че Кирил Петков си разрешава не просто да се отклонява от тази позиция, а на процедура да води паралелна външна политика.

Кирил Петков е българин от скоро и той не схваща какво значи Македония. Той не схваща страстта, която ни свързва с този проблем.

Външният министър Генчовска научава от Скопие и Европейската комисия каква е позицията на Кирил Петков и какви задължения са поети. И Комисията е в неразбиране какво се случва у нас.
Изглеждаме смешни, слаби и безпомощни. Затова ръководещите би трябвало да си вървят допустимо най-скоро!

От Facebook профила на зам.-председателя на ГЕРБ Даниел Митов
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР