Има два органа, които могат да се произнесат и намесят

...
Има два органа, които могат да се произнесат и намесят
Коментари Харесай

Каракачанов също коментира сделката за ЧЕЗ

Има два органа, които могат да се произнесат и намесят по договорката с ЧЕЗ. Това са Комисия за защита на конкуренцията и КЕВР. Държавата, в лицето на държавното управление, може единствено да изрази позиция, да изиска информация от чешкото държавно управление.

Това разгласи пред публицисти в Карлово вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния... към профила, съобщи Българска телеграфна агенция. Още когато бе осъществена приватизацията на енергоразпределителните предприятия /ЕРП/ споделих, че това е една спекулация, осъществена от "царското " държавно управление, добави Каракачанов. По думите му продажбата на ЕРП е станала безусловно дни преди държавното управление на Сакскобурготски да си отиде и е било ясно "че продаваш кон за кокошка ". За каква приватизация приказваме, когато продаваш държавно енергоразпределително сдружение на държавна компания, разяснява министърът на защитата и добави, че още тогава е предупреждавал, че това ще докара до повдигане на цените на тока.

Военният министър е в Карлово и взе участие в гала по посрещане на 34-тия контингент на Въоръжените сили на България, които се завърнаха от задача в Афганистан.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР