Има доста неща, които ме притесняват в тази конвенция. Тя

...
Има доста неща, които ме притесняват в тази конвенция. Тя
Коментари Харесай

Слабаков изтрещя пред Лора Крумова заради Истанбулската конвенция: Писана е от безработни лесбийки, евалата на църквата ни за реакцията!

Има много неща, които ме тормозят в тази спогодба. Тя не е ориентирана към европейците, а към емигрантската война. Говори се за обрязване да вземем за пример. Това е писано от безработни лесбийки съгласно мен. Това съобщи във връзка на скандалната Истанбулска спогодба в ефира на " Събуди се " Андрей Слабаков. " Прочетете я тази спогодба. Аз просто мога да чета и сред редовете. В тази спогодба на нито едно място не се загатва думата майчинство и временност, а нали става въпрос сякаш за отбрана на правата на дамите. Защо тези думи не се загатват ", запита той.

" Децата все по-често стартират да срещат гей двойки и така нататък До някаква степен всички си мислят, че няма да се случи на тяхното дете, само че се случва. В конвенцията са се пробвали просто да вметнат това, че ние би трябвало да разбираме и хората, които желаят да трансформират пола си ", сподели Жени Калканджиева, която също бе в студиото.

" В конвенцията ясно е разказано какво значи пол. Там е написано, че има и обществен пол. Хората, които се раждат с малко повече женски или мъжки хормони - преди е било вид заболяване, в този момент не ", сподели тя, само че бе прекратена от думите на Сланбаков: " Това е психическо разтройство, бе, щом има предписания за лекуване, значи явно е болест. Това са страшни номера ".

" Имам доста приятелки с хормонални проблеми и вярвай ми, лекуват се мъчно. Просто ние би трябвало да одобряваме такива хора ", довърши мисълта си Калканджиева.

" Хора, вие сте в неточност. Това не е заболяване, огледайте се в какво време живеем ", намеси се в дебата Лора Крумова.

" Искам да благодаря на православната черква. Евала! Някой се пробва да обърква децата ни, а те заеха доста ясно, хубава и точна позиция ", сподели Слабаков.

" Тази спогодба, в този си тип, не би трябвало да бъде утвърдена ", отсече Слабаков.

Според Калканджиева би трябвало да продължат дебатите по тематиката, а документът да бъде изчетен доста деликатно от всеки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР