Има доклад в секретно деловодство на ДАНС, който говори срещу

...
Има доклад в секретно деловодство на ДАНС, който говори срещу
Коментари Харесай

Кирил Петков коментира защо се скара с Пеевски в пленарна зала

Има отчет в секретно деловодство на ДАНС, който приказва против претендента за подуправител на НЗОК- проф. Момчил Мавров. Има подозрение за лобизъм за частни лечебни заведения. От тази позиция ние от ПП-ДБ се разгласяваме твърдо срещу неговата кандидатура. Това съобщи в коридорите на Народното събрание. 

Българските жители са недофинансирани, би трябвало да доплащат медикаменти. Всички българи страдат от това, че има хора в тази система, които източват. Тези средства не отиват при българските жители. Ние единствено при подозрението, че има подобен лобизъм. Този отчет, възложен и в Народно събрание не бихме позволили риска за здравето и финансирането на българските жители, уточни съпредседатеялт на Политическа партия. 

На въпрос по отношение на напрежението в пленарна зала сред него и Пеевски, Петков отговори: Аз просто споделих, че в никакъв случай няма да гласоподавам за някой, на който нямам доверие. За който има подозрения за лобизъм. Когато става дума за здравето и живота на хората, за лечебните заведения, аз компромис няма да направя. Аз в никакъв случай не съм бил човек, който споделя частни разгвоори. 

Нашата парламентарна група преди две седмици взе решение, че не може да поддържа този претендент, съобщи Христо Иванов  Христо Иванов Роден е на 13 септември 1974 година в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. " ГЕРБ и Движение за права и свободи благодарение на възобновление тази точка влезе в зала. Сега чакаме " Възраждане " да не взе участие в гласуването и да направи вероятен този избор. Беше сложено изискване да не се прокарват решения с поддръжката на " Възраждане ". Те сега ще създадат тъкмо това за човек, за който имаме подозрение и който не дава отговор на устрема, който ние имаме ", сподели още Иванов. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР