Има данни, че приятелят на Симона Радева - Мирослав Якимов,

...
Има данни, че приятелят на Симона Радева - Мирослав Якимов,
Коментари Харесай

Адвокат: Приятелят на Симона Радева е укрил свидетелите на катастрофата на Черни връх

" Има данни, че приятелят на Симона Радева - Мирослав Якимов, който е служител на реда в 4-то районно и е бил на работа през нощта на злополуката на " Черни връх ", която аргументи Георги Семерджиев.

Уведомил е полицайката, че Семерджиев е аварирал, а тя е помогнала той да се укрие и не е споделила къде може да бъде открит. Свидетел пък е декларирал пред Якимов, че е видял в каква посока Георги Семерджиев е побягнал, само че служителят на реда не е записал персоналните данни на този очевидец и в този момент той остава незнаен ".

Това сподели пред Българска национална телевизия Пламен Димитров, юристът на фамилията на починалата при адския удар Хариет Стефанович.

" Мирослав Якимов твърди, че на местопроизшествието към тях се е доближил някакъв много висок мъж с доста дълга коса, който е декларирал, че живее наоколо и е видял през неговата тераса по какъв начин тича в посока компания " Гимен ". И необичайно е, че те не са му снели данните ", съобщи още юристът.

На този стадий не е ясно за какво Якимов не е извършил задължението си да запише данните за самоличността на този очевидец и да го инструктира да изчака проверяващите, пред които да опише какво е видял.

" Полицаи, които нямат проверяващи функционалности са пипали забравените в автомобила телефони на Семерджиев и още в първите минути след злополуката са знаели кой е управлявал колата. От този факт може да се допусна, че тези униформени са познавали този човек ", добави юристът.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР