Има безброй домашни лекове за настинка и кашлица. Може да

...
Има безброй домашни лекове за настинка и кашлица. Може да
Коментари Харесай

Нетрадиционен метод за лечение на настинка и мускулни болки

Има безчет домашни лекове за простуда и кашлица. Може да наподобява необикновено, само че можете да се отървете от тези болести и признаци доста елементарно единствено с памучни тампони и алкохол. Достатъчно е да напоите памучен тампон в 50% алкохол и да го поставите в пъпа. Болката незабавно се облекчава. По този метод можете да облекчите мускулни болки, конвулсии или менструални болки.

Уникален лек против заболявания

Ако чувствате, че се разболявате от простуда, грип или имате менструални болки, просто напоете памучен тампон в алкохол, изстискайте непотребната течност и го поставете в пъпа си. Това е необикновено просто и в същото време доста дейно. Можете също по този начин да покриете памука с целофан или плат, с цел да не изпадне от пъпа. Този способ работи незабавно.

Много хора употребяват антибиотици за всяка болежка, само че естествените средства са задоволителни, с цел да се отървете от всички признаци и да се почувствате още веднъж здрави.

Домашни средства и лекове за простуда

На първо място, не би трябвало да забравяте меда. Това е артикул със мощни антибактериални и противовъзпалителни свойства. Бори се бързо с бактериите, тъй че ви оказва помощ да получите неотложно облекчение.

Витамин С, който се намира в доста типове плодове и зеленчуци, също е значим. Най-популярни са цитрусовите плодове, само че не е нужно да се спирате единствено на тях. Като цяло, яжте задоволително плодове и зеленчуци.

Можете също да употребявате етерични масла за облекчение на простуда. Тези от лимон, грейпфрут, лимонова трева, мащерка, лавандула или канела са най-хубави. Просто прибавете няколко капки масло към вода, загрейте на слаб огън и по-късно вдишвайте парата за 10-15 минути.

При болно гърло можете да вършиме гаргара със примес от 3 супени лъжици ябълков оцет и 200 мл топла вода.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР