Има безброой фалшиви намаления преди Черния петък. Потребители масово се

...
Има безброой фалшиви намаления преди Черния петък. Потребители масово се
Коментари Харесай

Капани дебнат потребителите на ”Черния петък”

Има безброой подправени понижения преди ”Черния петък ”. Потребители всеобщо се оплакват от изкуствени повишения на цените в последните дни преди огромното понижение. Лъжат ли ни търговците с цените и какъв брой по-евтино можем да пазарим по време на акцията?
Очакванията са 2/3 от българите да се възползват от пониженията на " Черния петък ". Напук на традициите на Запад, където милиони щурмуват магазините, у нас близо 70 % от потребителите свързват " Черния петък " с извършване на покупки онлайн.

Дрехи, обувки, спортни артикули, козметика и дребни домашни електроуреди ще са най-предпочитани от шопинг фанатиците. Като мъжете ще заложат на мобилните телефони, тв приемниците и компютрите. Дамите пък ще се насочат главно към продуктите за хубост, като парфюми и козметика, както и към детските артикули и играчки.

Обещания за рекордно ниски цени и шокови понижения ни примамват от витрините в моловете и огромните онлайн магазини. За страдание има клопки още преди огромните отстъпки да са пристигнали. Атрактивно понижение на набелязани артикули в онлайн магазин притегля вниманието. При параленост на цените, преди и след отстъпката, обаче се натъква на проблем.

Има и различен капан - цените на стоките се изписва с дреен шрифт, което в доста случаи заблуждава жителите.

При извършването на покупки в интернет няма условие остарялата цена да е била в действие най-малко месец преди понижението. Само за дни обаче цената на часовник, продаван онлайн, скача от 100 $ на над 2000 лв., безусловно дни преди " Черния петък ".

„ При действителните търговски обекти е на разположение характерно условие за пониженията, т.е. остарялата цена би трябвало да е била такава в продължение минимум на един месец”, споделят от Комисията за отбрана на потребителите.

По време на " Черния петък " има взрив на джебчии. Обект на кражбите са пари, мобилни телефони и документи. Джебчиите употребяват, че клиентите са разсеяни, до момента в който заплащат на касите или се разхождат. Големите търговски центрове на следващия ден ще се охраняват и от служители на реда – цивилни и униформени.

На " Черния петък " се усилват и кражбите от коли, паркирани в моловете или към тях.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР