> ИлюстрацияВрачка, разваляла любовна магия, е с мярка за неотклонение

...
> ИлюстрацияВрачка, разваляла любовна магия, е с мярка за неотклонение
Коментари Харесай

Задържаха под стража врачката Румяна, развалила магия за любов на момиче от Варна

 > ИлюстрацияВрачка, разваляла любовна магия, е с мярка за неотклонение " Задържане под стража “ по искане на Районната прокуратура във Варна, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура.

31-годишната  Румяна Г., привлечена като обвинена от Районната прокуратура във Варна за машинация и арестувана до 72 часа, от през днешния ден е с мярка за неотклонение " Задържане под стража “ с определение на Варненския областен съд.

В интервала от 15 до 22 април тази година в изискванията на продължавано закононарушение по член 209, алинея 1 от Наказателен кодекс, 39-годишната обвинена възбудила у варненка заблуждението, че ще й скапе любовна магия. Така съумяла да аргументи имотна машинация на пострадалата жена.

Деянието на Румяна, която е необразована, се отличава с висока степен на социална заплаха, а осъществяването му – с смелост.

Според наблюдаващия делото прокурор от Районната прокуратура във Варна е съществувала заплаха обвинената да се укрие, с цел да осуети наказателната принуда по отношение на нея. Така било аргументирано настояването на прокуратурата до Варненския областен съд врачката да остане в ареста с мярка за неотклонение " Задържане под стража “ след приключване на 72-часовото задържане.

Определението на Варненския областен съд, с което през днешния ден е взета най-тежката мярка за процесуална насила по отношение на врачката от Игнатиево – задържане под стража, предстои на въззивна инспекция на Варненския областен съд.

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР