> ИлюстрацияДосъдебно производство за опит за измама на служителка в

...
> ИлюстрацияДосъдебно производство за опит за измама на служителка в
Коментари Харесай

Измамнички опитаха да пробутат в заложни къщи 20 фалшиви монети

 > Илюстрация
Досъдебно произвеждане за опит за машинация на служителка в заложна къща с 20 монети от жълт метал управлява Районната прокуратура в Разград. Установени са и извършителките на закононарушението по член 209, алинея 1, по отношение на член 18, алинея 1 от Наказателен кодекс.

На 25 септември тази година в заложна къща в Разград влезнали две дами, които предложили на служителката в обекта залог от 20 монети от жълт метал, за които твърдели, че са златни, против 11 300 лв.. Малко преди да подписа контракт за залог с една от дамите, служителката в заложната къща била известена от своя колежка в заложна къща в Русе, че е била излъгана от две дами с 11 000 лв.. Срещу парите те заложили 20 монети от жълт метал, за които било открито, че не са златни.

Служителката съумяла да забави двете дами и да подаде сигнал в полицията. Извършителките на опита за машинация били арестувани от ОД на Министерство на вътрешните работи в Разград. Оказало се, че те са същите, които са измамили служителката на заложната къща в Русе.

Действията по следствието не престават.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР