Илюстрация, Хеликоптер се разби в Италия, а спасителите са открили

...
Илюстрация, Хеликоптер се разби в Италия, а спасителите са открили
Коментари Харесай

Хеликоптер се разби в Италия, има седем загинали

Илюстрация,

Хеликоптер се разруши в Италия, а спасителите са разкрили телата на седем души, оповестиха локалните управляващи два дни откакто машината изчезна от радарите, заяви Ройтерс.

Хеликоптерът е изхвърчал в четвъртък от Лука, в региона Тоскана, и се е насочвал към северния град Тревизо, когато е липсващ от радарите. Времето в региона е било доста неприятно.

" Спасителите са разкрили мъртви седемте пасажери от хеликоптера, четирима с турско и двама с ливанско поданство, които са били на бизнес пътешестване в Италия. Загинал е и водачът италианец ", се споделя в изказване на префекта на град Модена.

Хеликоптерът е бил открит в планински регион на границата сред Тоскана и област Емилия Романа, се споделя в изказването.

Прокурорите са отделили региона като част от следствието на случая.

" Получихме координатите, отидохме на мястото и открихме, че всичко е изгоряло “, споделя избавител във видеоклип, оповестен вТуитър.

Турските предприемачи са работили за " Еджзаджъбашъ консюмър продъктс ", участвали на панаир за хартиени технологии, споделиха от компанията, която е  дъщерно сдружение на огромна турска индустриална група " Еджзаджъбашъ “. Те са участвали на конференция в Италия, се споделя в изказване на компанията. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР