илюстрация БулфотоВ нощта срещу Великден, около 22:50 часа, в с.

...
илюстрация БулфотоВ нощта срещу Великден, около 22:50 часа, в с.
Коментари Харесай

Обобщение за последните дни: 8 произшествия, един загинал и 10 ранени по пътищата във Варна и региона

илюстрация Булфото

В нощта против Великден, към 22:50 часа, в с. Есеница, общ. Вълчи дол, е зародило най-тежкото пътно транспортно произшестви е във Варненска област за изминалитне дни. Както " Петел " към този момент заяви, 39-годишен мъж – Х.Х. от с. Доброплодно, управлващ  «Фолксваген» с несъобразена скорост, губи надзор и се блъска в електрически дирек, който след удара пада.

Мъжът пъровначално е настанен за лекуване в болнично заведение с тежки контузии, като по-късно е умрял. По случая има формирано досъдбно произвеждане.
На самия Великден, към 04:15 часа, в гр. Варна, на ул. «Първи май», е зародил случай. Водачът на  «Ауди» В.К. (44 г.) от Варна, заради придвижване с несъобразена скорост на десен завой, губи надзор, навлиза в лентата за насрещно придвижване и блъска «Фолксваген», движещ се там. Вследствие на случая лидерът на второто МПС (54 г.) получава фрактура на ребро, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота. 

Предишният ден, към 11:05 часа, в гр. Варна, на Автомагистрала «Хемус», в региона на Девня, в посока София, лидерът на микробус «Фолксваген» Д.С. (42 г.) от с. Горна Хубавка, обл. Търговище, заради неспазване на отдалеченост, блъска в задната част  «Алфа Ромео». Вследствие на случая са потърпевши пътничка от микробуса (38 г.), жена (34 г.) и две деца от лекия автомобил. Всички са получили контузни пострадвания, прегледани са и освободени, без заплаха за живота. 

По-късно, около 13:45 часа, в гр. Варна, на ул. «Д-р Пискюлиев», е зародил случай. Водачът на л.а. «Мерцедес» Н.С. (51 г.), локален гражданин, по време на придвижване, не пропуща и блъска пешеходец - дете, пресичащо на пешеходна пътека. Вследствие на случая детето получава контузни пострадвания, прегледано е и освободено, без заплаха за живота. 

В петък, към 17:30 часа, в гр. Варна, на ул. «Цар Освободител», е зародил случай. Водачът на мотоциклет «Дукати» К.Ж. (23 г.), метсен гражданин, по време на придвижване, заради несъобразена скорост, губи надзор над МПС и пада на платното за придвижване. Вследствие на случая мъжът получава фрактури на ключица и китка, контузни пострадвания, прегледан е и освободен за домашно лекуване, без заплаха за живота. По случая има формирано досъдбно произвеждане.

В четвъртък, около 13:00 часа, в гр. Варна, на ул. «Зеленика», е зародил случай. Водачът на л.а. «Роувър» Н.Н. (63 г.), локален гражданин, по време на придвижване, блъска пешеходка, която се движи попътно и слиза на пътното платно. Вследствие на случая дамата (73 г.) получава фрактура на гален, прегледана е и освободена, без заплаха за живота. По случая има формирано досъдбно произвеждане.

Същият ден, към 13:30 часа, в гр. Варна, на кръстовището на ул. «Никола Й. Вапцаров» и бул. «Осми Приморски полк», е зародил случай. Водачката на л.а. «Митсубиши» С.Б. (42 г.), локален гражданин, по време на придвижване, при завой наляво, не пропуща и блъска пешеходка, която пресича пътното платно на пешеходна пътека при зелен сигнал на светофара. Вследствие на случая дамата (38 г.) получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена, без заплаха за живота. 

Отново в четвъртък, около 21:30 часа, в гр. Варна, на кръстовището на бул. «Трети март» и ул. «Мургаш», е зародил случай. Водачът на л.а. «Фолксваген» Н.К. (58 г.) от с. Караманите, по време на придвижване, при маневра за завой наляво, не пропуща и блъска мотоциклет «Ямаха», движещ се в права посока. Вследствие на случая лидерът на второто МПС (29 г.) получава съчетана контузия и е настанен за лекуване в болнично заведение, с заплаха за живота. По случая има формирано досъдбно произвеждане.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР