илюстрация БулфотоПри трагични обстоятелства, след тежко боледуване и продължително и

...
илюстрация БулфотоПри трагични обстоятелства, след тежко боледуване и продължително и
Коментари Харесай

Почина заместник апелативния прокурор на Варна Иван Тодоров

илюстрация Булфото

При трагични условия, след тежко боледуване и дълготрайно и мъчно възобновяване на 4 юли умря Иван Тодоров – заместител апелативен прокурор във Апелативна прокуратура - Варна, оповестиха от пресслужбата на държавното обвиняване.

Главният прокурор Иван Гешев и управлението на Прокуратурата на Република България изричат откровените си съболезнования на околните и приятелите му, съобщи Moreto.net.

Иван Колев Тодоров е роден на 11 октомври 1956 година. През 1983 година се дипломира като правист в Юридическия факултет на СУ „ Свети Климент Охридски “. Започва работа в системата на Прокуратурата на Република България през март 1984 година като младши прокурор в Районна прокуратура – Варна.

От юли 1992 година до март 1993 година заема длъжността и.д. областен прокурор, след което стартира неговата кариера в Окръжна прокуратура – Варна.

От април 1998 година до 2010 година е заместител – апелативен прокурор на Апелативна прокуратура – Варна. От 2010 година става прокурор в същата конструкция. На длъжността заместител на административния началник на АП-Варна е назначен още веднъж през 2018 година.

Иван Тодоров е награждаван неведнъж за високия му професионализъм и за цялостната му работа. В неговата кариера той постоянно е проявявал праволинейност и стриктност, потвърдил е способността си да провежда и управлява екип, както и да води връзка с разнообразни структури на държавната администрация.

Под наблюдението на Окръжна прокуратура-Варна е стартирано досъдебно произвеждане за определяне на аргументите и събитията, при които е настъпила гибелта му.

Прокурорите, следователите и правосъдни чиновници от апелативния регион изричат своите откровени съболезнования на фамилията му.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР