илюстрация БулфотоКакто Петел вече съобщи, вчера около 17:40 часа, в

...
илюстрация БулфотоКакто Петел вече съобщи, вчера около 17:40 часа, в
Коментари Харесай

70-годишен мъж е загинал в тежката катастрофа вчера на пътя Варна-Добрич

илюстрация Булфото

Както " Петел " към този момент заяви, през вчерашния ден към 17:40 часа, в региона на «Баир баши» на пътя Варна - Добрич, в посока Добрич, лидерът на «Тофаш Доган» С.Д. (70 г.), по време на придвижване, губи надзор над автомобила, навлиза в лентата за насрещно придвижване и се блъска челно в «Фолксваген».

Вследствие на случая мъжът е умрял на място. При удара е потърпевш и 56-годишен пасажер от втория автомобил, който е получил контузни пострадвания, като няма заплаха за живота му, допълниха от полицията.

Още две тежки катастрофи станаха през вчерашния ден във варненския район. Около 11:30 часа, на входа на с. Здравец, лидерът на «Рено» Д.В. (76 г.), локален гражданин, по време на придвижване, заради несъобразена скорост, губи надзор и се блъска в защитна ограда. Вследствие на случая мъжът получава фрактура на лакът, прегледан е и настанен за лекуване, без заплаха за живота.  

Около 22:45 часа пък, на бул. «Мария Луиза» във Варна, лидерът на «Фолксваген» А.С. (20 г.) от Обзор, по време на придвижване, заради несъобразена с пътните условия скорост, се блъска в  «Хонда», която е спряла в дясната лента. Вследствие на случая лидерката (21 г.) от Варна и двама пасажери (33 година и 30 година от Обзор) от втория автомобил получават травми, прегледани са и освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР