Илон Мъск в неделя нападна напускащия американски висш служител по

...
Илон Мъск в неделя нападна напускащия американски висш служител по
Коментари Харесай

Илон Мъск нападна Антъни Фаучи с нов вирусен туит

Илон Мъск в неделя атакува напускащия американски върховен чиновник по инфекциозни заболявания и основен консултант по реакцията на Съединени американски щати на пандемията Covid-19 Антъни Фаучи във вирусен туит, който провокира бурна реакция, оповестява AFP .

" Моите местоимения са Съдете/Фаучи “, съобщи основният изпълнителен шеф на Туитър, намеквайки за практиката да се показват родови местоимения след името, както и добилата огромни мащаби акция инфекционистът да бъде упрекнат в закононарушения, свързани с присъединяване му в политиките на Съединени американски щати против Covid.

Мъск също разгласява мем, показващ по какъв начин Фаучи, изобразен като Змийския език от Властелина на пръстените, споделя на президента на Съединени американски щати Джо Байдън, показан като крал Теоден от същия разказ и филм: " Само още един локдаун, кралю мой... “ – в явна рецензия към ограниченията за противопоставяне на Covid.

В началото на пандемията Мъск написа в Туитър, че загрижеността за вируса е " глупава “ и откогато пое ръководството на Туитър отстрани политиката си, ориентирана към дезинформация за Covid.

Туитът на Мъск бързо стана вирусен, като получи над 800 000 лайкове за към 11 часа, само че също по този начин провокира рецензии.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР