Илон Мъск прави чипове, които да поставя в главите на

...
Илон Мъск прави чипове, които да поставя в главите на
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони: Чипираните влизат в политиката, роботите няма да ни превзамат!

Илон Мъск прави чипове, които да слага в главите на хората. Но нас хората в никакъв случай няма да ни завладяват машините. Няма да стане по този начин, че индивидът да се окаже скътан в ъгъла и да няма работа за хората. Това няма да стане. Това е невероятно. С тези роботи е просто опит.

Това сподели гадателката на Берлускони Теодора Стефанова, която тази седмица е един от домакините в кулинарното шоу на Нова телевизия „ Черешката на тортата “.

„ Роботи ще има. Те ще са свързани с кабели. Ще ги сложат в Национална агенция за приходите, но да забележим дали няма да има отново корупция “, добави тя. 

„ Ще има някой човек, който ще е претърпял случай, с инвалидна количка и роботиката ще помогне. Той ще може да се изправи. Тези, които имат проблем със зрението, ще прогледнат. Ракът ще остане в историята. Технологиите ще оказват помощ на хората с аутизъм и деменция “, планува гадателката.

„ Ще има и политици с изкуствен интелект. Роботите ще влязат в политиката като асистенти. Ще имаме министър председател робот - помощник. Струва ви се невероятно, само че това е обикновено. То това не е единствено за България, то в целия свят е комплициран политическият елит “, сподели още Стефанова. 

„ Един полицай пристигна да ме разпитва, само че откакто му споделих за случай с детето, след който то ще се оправи, пристигна една Волга да ме откара при Тодор Живков и станах обичаното момиче на комунистите. Винаги имах най-хубавата работа “, показа тя пред гостите си още по време на салатата. 

След това инцидентно посредством една жена попаднала измежду италианския хайлайф. Още преди Берлускони да стане политик, двамата се срещнали на светско събиране, където тя му споделила, че е по отношение на извънземен разсъдък, а той се възхитил, тъй като и той вярвал в задпределните цивилизации. 

Хвана ме за ръката, направихме консултация и скоро по-късно ме предложения в неговото телевизионно предаване “, описа Стефанова. 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР